Beko WKY61233PTLYB3 – maşină de spălat rufe slim, din clasa energetică A+++

Beko WKY61233PTLYB3 este o maşină de spălat rufe slim din categoria modelelor cu încărcare frontală. Reprezintă una dintre cele mai avantajoase variante de pe piaţă, atât din punct de vedere al performanţelor la spălare/centrifugare, cât şi din punct de vedere al consumului de resurse.

Se laudă cu clasa A+++ de eficienţă energetică, cu o capacitate de încărcare de 6kg şi cu o viteză de centrifugare de 1200rpm. Toate etapele şi setările ciclurilor de spălare, vor fi afişate pe generosul afişaj LCD al maşinii.

Acest model WKY61233PTLYB3 poate fi comercializat şi online, cu numai 1.119 lei (vezi preţ actualizat) din gama celor de la eMag.

Impresionează cu o construcţie clasic de tip slim, foarte uşor de integrat şi de asortat oricărui stil. Este în totalitate de culoare albă şi măsoară standard 84 x 60 x 45 (IxLxA) cm. Hubloul maşinii măsoară un diametru de 34 cm, având o deschidere la 170 de grade.

Aceeaşi variantă accesibilă şi performantă poate fi achiziţionată şi din magazinele online Cel, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Beko WKY61233PTLYB3:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că este un model de genartie nouă, se laudă cu o funcţionalitate destul de silenţioasă. Astfel, la spălare zgomotul înregistrat este de 63dB(A), iar la centrifugare este de 77dB(A).

Este de reţinut că datorită acestei clase energetice favorabile, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 173kWh/an.

La capitolul programe de spălare, vine prevăzută cu o listă numeroasă, respectiv 15 la număr. Bineînţeles, printre cele obişnuite, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat rufe, dăm şi peste câteva mai speciale, precum: programul Baby protect, prgoramul Express super rapid, programul Daily Express, programul Dark Care şi lista continuă.

În ceea ce o privesc sistemele şi tehnologiile speciale, se bucură de: sistemul automat de reglare, sistemul de control al excesului de apă, sistemul electronic de control al balansului şi tehnologia AquaFusion.

Ar mai fi de mentioant că deţine opţiunea pentru programare întârziată, dispozitiv pentru detergent lichid, opţiunea de îndepărtare a părului de animale şi funcţia de blocare a panoului de comandă în tipul funcţionarii.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Beko WKY61233PTLYB3 este o maşină de spălat rufe de tip slim, din clasa A+++ de eficienţă energetică. Datorită numeroaselor sisteme şi funcţii speciale, este capabilă să garanteze rezultate eficiente şi economice.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A+++
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.