Beko WKY61233LSYB2 – maşină de spălat rufe ieftină, din clasa energetică A+++

Beko WKY61233LSYB2 reprezintă o maşină de spălat rufe foarte avantajoasă, cu un raport excelent dintre calitate-preţ, ideală oricărui tip de familie, indiferent de numărul mebrilor. Se prezintă exemplar la toate capitolele, de la design, performanţe la spălare, până la eficienţa consumului de resurse.

Este o variantă cu încărcare frontală, ce pune la dispoziţie o capacitate de încărcare de până la 6kg. Are o viteză de centrifugare de 1200rpm, suficient astfel ca rufele să fie foarte bine stoarse la sfârşitul programului. Vine proiectată cu un panou de control foarte simplu de înţeles şi de utilizat, alcătuit dintr-un buton central selector şi dintr-un afişaj modern, de tip LCD. Display-ul pune la dispoziţie informaţii despre principale caracteristici, precum timpul rămas până la sfârşirea programului şi funcţii presetate. Pentru a veni cu un plus de ajutor în favoarea utilizatorului, producătorul a ataşat în dreptul fiecărei funcţii câte o pictogramă sugestivă, de tip colorată.

Pe partea de comercializare, de curând este disponibilă şi în oferta celor de la eMag, la preţul de numai 1.119 lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, după cum observăm, prezintă o construcţie obişnuită, cu finisaje şi elemente moderne, totul pe un fond de culoare argintie. Este un produs foarte calitativ dacă vorbim despre componentele ce au fost folosite la realizarea acesteia. Astfel, vine dotată cu tambur din oţel inoxidabil şi cu cuvă din polipropilenă, lucruri ce aduc un plus de rezistenţă şi durabilitate în timp maşinii. Dimensiunile standard ale maşinii sunt de 84 x 60 x 45(IxLxA) cm, hubloul fiind de 34cm, cu o deschidere la 170 de grade.

Acelaşi model este disponibil şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Beko WKY61233LSYB2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Specialiştii au încadrat această maşină de spălat în clasa superioară de eficienţă energetică A+++. Astfel, media consumului energetic este de doar 173kWh/an, iar cea a consumului de apă este de numai 9900l/an.

Pune la dispoziţie o gamă diversificată de programe, 15 la număr, capabile să includă toate tipurile de ţesături, oferind rezultate ireproşabile din toate punctele de vedere. Desigur, pe lângă programele de bază, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat, vine echipată şi cu o serie de programe speciale, precum programul Dark Care (ce acordă o atenţie sporită hainelor de culoare neagră), programul Xpress Super Short, programul Baby Protect (ce elimină eficient particulelor minuscule de detergent), programul Daily Express, programul Pet Hair Removal (înlătură eficient părul de animale) şi lista continuă.

Funcţiile şi sistemele speciale ale maşinii sunt: tehnologia AquaFusion, sistemul electronic de control al balansului, selectorul pentru centrifugare, sistemul de siguranţă pentru copii şi funcţia de programare întârziată.

Modelul de faţă beneficiază de rezistenţă nichelată, lucru ce asigură o protecţie ridicată prevenind apariţia coroziunii şi a calcarului de pe rezistenţă.

Ar fi de specificat faptul că pereţii laterali ai produsului sunt de tip antivibranţi, fapt cea asigură absorbţia eficientă a vibraţiilor de pe tot percursul utilizării. În felul acesta zgomotul este redus semnificativ, asigurând o folosire pe cât se poate de silenţioasă. Ei bine, nivelul zgomotului la spălare ajunge undeva la 63 de decibeli, iar cel de la centrifugare undeva la 77 de decibeli.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Beko WKY61233LSYB2 este o maşină de spălat rufe de generaţie nouă, foarte economică şi eficientă, capabilă să asigure rezultate ireproşabile din toate punctele de vedere.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate bun
  • Clasa A+++
  • Foarte eficientă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.