Beko WKY61033PTLYB3 – maşină de spălat rufe din clasa A+++, cu mini LCD

Beko WKY61033PTLYB3 este o maşină de spălat rufe concepută după ultimele generaţii şi tehnologii, un produs electrocasnic cu încărcare frontală, ce pune la dispoziţie o grilă diversificată de programe şi funcţii, astfel încât să asigure cele mai bune şi eficiente rezultate.

Are o capacitate de încărcare de 6kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm şi un afişaj elegant, de tip mini LCD. Afişajul pune la dispoziţie detalii importante despre etapele şi setările programelor de spălare.

Preţul de achiziţie este unul foarte bun în raport cu specificaţiile aparatului, astfel este disponibil la eMag la doar 1.039 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al silenţiozităţii, nivelul de zgomot ajunge undeva la 64 de decibeli la spălare şi la 75 de decibeli la centrifugare.

Construcţia este una clasică, cu finisaje moderne şi elegante, totul pe un fond de culoare albă. Diametrul hubloului este de 34 de centimetrii, deschiderea acestui făcându-se la 170 de grade. Dimensiunile standard ale maşinii măsoară 84 x 60 x 45(IxLxA) cm.

Aceeaşi maşină de spălat de generaţie recentă se poate achiziţiona şi din stocul celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko WKY61033PTLYB3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este încadrată de către specialişti în clasa energetică A+++, consumul de resurse fiind foarte favorabil, astfel odată achiziţionată facturile nu vor suferi mari modificări.

Grila de programe, 15 la număr, este capabilă să includă toate categoriile de ţesături, astfel încât să asigure cele mai bune rezultate posibile. Printre cele de bază, pe care le întâlnim la majoritatea maşinilor de spălat, beneficiază şi de câteva speciale, precum programul Express super rapid, programul Baby Protect, programul Dark Care, programul pentru cămăşi, programul Sport şamd.

Se prezintă excepţional din punct de vedere al funcţiilor şi sistemelor speciale, astfel deţine sistemul automat de reglare, sistemul electronic de control al balansului, sistemul de control al excesului de apă, funcţia de amânare pornire (0-19h), funcţia de îndepărtare al părului de animale, funcţia de blocare al panoului de control în timpul funcţionarii, tehnologia AquaFusion şi tehnologia Woolmark Silver.

Ar fi de specificat faptul că produsul de faţă vine proiectat cu profil anti-vibraţii, ataşat pe pereţii laterali ai acestuia. Formă profilului este asemănătoare unui “S”, lucru ce asigură o funcţionare silenţioasă, eliminând pe cât se poate vibraţiile.

Din lista numeroasă de programe, mi-a atras atenţia în mod special programul Xpress Super Short. Este un program rapid, de doar 14 minute, ideal articolelor uşor murdare. Acceptă o încărcare de doar 2kg, temperatura spălării fiind de 30ºC.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Beko WKY61033PTLYB3 este o maşină de spălat rufe accesibilă şi modernă, ce dă dovadă de performanţe superioare la spălare, cât şi la centrifugare, indiferent de situaţie.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Clasa A+++
  • Foarte economică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.