Beko WKB51232PTY – aparat electrocasnic de buget, performant şi economic

Beko WKB51232PTY este o maşină de spălat rufe eficace, pentru buzunarul oricăruia dintre noi, capabilă să garanteze cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare, indiferent de nivelul de murdărie al hainelor.

Vorbim despre un produs electrocasnic nelipsit din orice locuinţă, cu încărcare frontală a rufelor, ce beneficiază e o viteză de centrifugare de 1200rpm, de o capacitate de încărcare de 5Kg şi de afişare de tip LCD.

În privinţa preţului, pot spune că este un model de buget, ce vine comercializat de către eMag cu preţul de oferta de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre detaliile tehnice, ar fii de spus că prezintă un exterior alb, are deschiderea hubloului la 155 de grade, iar nivelul de zgomot este extrem de redus, astfel în programul de spălare este de numai 61db, iar în cel de centrifugare de doar 77db. Este de specificat faptul că avem de-a face cu un model slim, ce măsoară numai 84 x 60 x 41.5(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic Beko îl găsim şi în stocul magazinului Altex.

Imagini cu Beko WKB51232PTY :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa performanţelor la spălare, se laudă cu 11 programe economice şi eficiente, ce garantează rezultate excepţionale. Ei bine, câteva din acestea sunt: program pentru prespălare, program pentru lână, program pentru Mix, program pentru bumbac, program Stoarcere+Evacuare, program pentru spălare manuală etc.

Via-a-vis de funcţii şi sisteme speciale, beneficiază de funcţia de programare întârziată, de funcţia PET Hair Removal, de sistemul automat de reglare al consumului de apă, de sistemul electronic de control al balansului, de sistemul de control exces apă, de selectop centrifugare, de dispozitiv pentru detergent lichid şi de blocare butoane în timpul funcţionarii.

Acestea fiind spuse, Beko WKB51232PTY este o maşină de spălat vase cu încărcare frontală, provenită din clasa A++, comercializată la un super preţ de promoţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 5Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.