Beko WKB50832PTY – maşină de spălat rufe ieftină, cu performanţe superioare la spălare

Beko WKB50832PTY reprezintă o variantă avantajoasă în cazul în care eşti în căutarea unei maşini de spălat rufe cu încărcare frontală, concepută în special pentru familiile mai puţin numeroase, datorită capacităţii de încărcare reduse. Este o soluţie economică şi eficientă, ce obţine rezultate ireproşabile indiferent de situaţie.

Este un model de dimensiuni slim, ce are o capacitate de încărcare de doar 5kg şi o viteză de centrifugare de 800rpm. Vine proiectată cu un superb afişaj de tip LCD, de pe care se pot urmării setările şi etapele programelor de spălare.

În ciuda numeroaselor specificaţii şi caracteristici de care beneficiază, preţul de achiziţie este unul foarte convenabil, respectiv cel de doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, prezintă o construcţie obişnuită de culoare albă, ce măsoară standard 84 x 60 x 42.5(IxLxA) cm. Vine cu o deschidere a hubloului de până la 155 de grade şi cu pereţi laterali cu profil anti-vibraţii. Este vorba de un profil în formă de ‘S’, ce elimină total vibraţiile, asigurând o funcţionare silenţioasă. Astfel, nivelul de zgomot înregistrat la spălare este de doar 59db, iar cel de la centrifugare de 76db.

Aceeaşi maşină de spălat ieftină se regăseşte şi în stocul celor de la Flanco, CEL şi Altex.

Imagini cu Beko WKB50832PTY :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vine prevăzută cu 11 programe de spălare, o serie numeroasă ce acoperă aproape toate tipurile de ţesături. Pe lângă cele de bază, pe care le regăsim la orice maşină de spălat, benficiază şi de câteva speciale, precum programul Daily Express, programul Dark Care, programul Mix, programul Baby Protect şamd.

Programul Dark Care previne decolorarea articolelor din bumbac, sintetice sau de culoare închisă, păstrându-le aceeaşi intensitate de culori.

Daily Express este programul de spălare recomandat articolelor uşor murdare. Temperatura de spălare este de 30ºC, iar durata de timp a programului este de doar 39 de minute.

Baby Protect reprezintă programul cu performanţe superioare, cu o limpezire sporită, datorită faptului că este conceput în mod special pentru articolele bebeluşilor sau acelor personae cu piele alergică sau sansibilă.

Programul Handwash, respectiv programul de spălare manuală, recomandat materialelor delicate, precum caşmirul sau mătasea, foloseşte o cantitate mai redusă de apă, evitându-se în felul efectul de intrare la apă al hainelor.

În privinţa funcţiilor şi opţiunilor speciale, deţine funcţia Pet Hair Removal, capabilă să îndepărteze părul de pe haine, adăugând etape suplimentare ciclului de bază. O altă funcţie specială este reprezentată de către sistemul Aquafusion, sistem patentat ce valorifică pe cât se poate consumul de resurse, precum curent, apă şi detergent. Astfel, în decursul unui an, se economiseşte în jur de 5.5kg de detergent, obţinând aceleaşi rezultate impecabile.

Sistemul de reglare al consumul de apă ajustează în mod automat alimentarea cu apă, în funcţie de tipul şi cantitatea rufelor din maşină. În felul acesta, consumul va fi mult mai eficient, iar performanţele de spălare mult mai superioare.

Noile modele de maşini de spălat rufe de la Beko sunt prevăzute cu rezistenţe Hi-Tech. Sunt rezistenţe nichelate ce garantează o bună protecţie, prevenind efectul de coroziune, respectiv cu până la 40% mai puţin calcar depus pe aceasta.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Beko WKB50832PTY este o maşină de spălat rufe inteligentă, cu performanţe superioare la spălare, ce obţine rezultate excepţionale, cu un consum favorabil de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • Raport preţ-calitate excelent
  • SLIM
  • Clasa A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.