Beko RDSE465K20W – frigider cu două uşi încăpător şi modern, din inox antiamprentă

Cauţi un frigider cu un design plăcut şi cu un spaţiu de depozitare generos? Atunci cu siguranţă modelul Beko despre care o să vorbim astăzi o să îţi atragă atenţia în special cu preţul avantajos de achiziţie, după care cu funcţiile şi specificaţiile de care beneficiază.

Beko RDSE465K20W este un frigider cu două uşi ideal bucătăriilor spaţioase şi în acelaşi timp familiilor numeroase, graţie capacităţii generoase de încărcare. Este un produs frigorific de generaţie nouă, ce vine proiectat cu frigider şi congelator, ambele fiind destul de încăpătoare.

Volumul brut total al aparatului este de 465l, iar cel net total este de 437l. În partea de sus găsim congelatorul, cu o capacitate de 115l, iar în partea de jos frigiderul cu o capacitate de 322l.

Din categoria frigiderelor cu două uşi, unde se încadrează şi modelul de faţă, acesta pot spune că este unul dintre cele mai avantajoase ca şi raport preţ-calitate, fiind comecializat de către eMag la preţul online de 1.475 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm cu plăcere o construcţie integrală din inox antiamprentă, extrem de modernă şi de elegantă. Uşile au deschidere standard pe partea dreaptă, însă sunt de tip reversibile, astfel acceptă modificarea deschiderii acestora. Mânerele sunt poziţionate orizontal, fiind de tip integrate. Dimensiunile standard ale frigiderului sunt de 185 x 70 x 64.8(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider cu 2 uşi din inox antiamprentă se regăseşte şi în magazinele online Altex şi Flanco.

Imagini cu Beko RDSE465K20W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa consumului, frigiderul de faţă este încadrat în clasa energetică A+, înregistrând anual un consum de 349kWh.

Începând cu compartimentul de sus, respectiv congelatorul, deţine două sertare spaţioase şi are o capacitate de congelare de până la 5.5kg/25h.

Frigiderul deţine un spaţiu de depozitare mai mult decât generos, astfel vine proiectat cu 4 rafturi ajustabile din sticlă, cu 3 suporturi pe uşă şi cu un sertar special pentru fructe şi legume.

Ar fi de specificat faptul că acest frigider vine proiectat cu garnituri antibacteriene, sistem inteligent ce garantează o protecţie ridicată alimentelor de la interior.

În ceea ce îl privesc accesoriile, vine la pachet cu tăviţă pentru gheaţă şi cu suport pentru ouă. Autonomia fără curent este de până la 20h, iluminarea interioară este pe LED-uri, iar nivelul de zgomot în timpul utilizării măsoară 43db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko RDSE465K20W este un frigiderul modern cu două uşi, integral din inox cu proprietăţi antiamprentă, ce pune la dispoziţie un spaţiu generos pentru depozitarea alimentelor, asigurându-le o temperatură optimă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport calitate-preţ bun
  • Sistem antibacterian
  • Clasa A+
  • Din inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.