Beko RDSA310M20X – un frigider cu două uşi voluminos, din inox antiamprentă

Beko RDSA310M20X reprezintă o variantă mai avantajoasă de produs frigorific, un model încăpător şi modern, potrivit oricărei bucătării moderne.

Disctuam despre un aparat cu două uşi de la Beko, alcătuit din frigider şi congelator, ambele destul de voluminoase, cu un volum brut total de 284l şi cu unul net total de 278l.

Preţul aparatului este pe departe cel mai avantajos la ora actuală, astfel modelul de faţă este comercializat de catre eMag cu preţul de doar 1.181 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi construcţie, prezintă un exterior din inox antiamprentă, ce deţine uşi reversibile, cu deschidere pe partea dreaptă, având mânerele uşilor integrate orizontal. Cât despre dimensiuni, produsul de faţă măsoară 162 x 59.5 x 60(IxLxA) cm, astfel nu va ocupa foarte mult din spaţiul bucătăriei.

Regăsim acelaşi produs frigorific şi în stocul magazinului Altex.

Imagini cu Beko RDSA310M20X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca şi compartimentare, găsim frigiderul în partea de sus, iar congelatorul în partea de jos a produsului. Astfel, frigiderul are un volum net de 209l, beneficiind de 3 rafturi voluminoase din sticlă, de 3 suporturi ataşate pe uşă şi de un compartiment pentru fructe şi legume.

Congelatorul, are un volum net de 69l, dispune de o capacitate de congelare de 4Kg/24h şi deţine două compartimente extrem de spaţioase.

În privinţa detaliilor tehnice şi a sistemelor speciale, ar mai fi de spus că deţine sistemul antibacterian, un sigur compresor, termostat reglabil, având o autonomie de până la 19h fără curent şi un nivel de zgomot de numai 42db.

Acestea fiind spuse, Beko RDSA310M20X este un frigider cu două uşi încăpător, modern şi accesibil, potrivit oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 284l
  • Volum net total 278l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.