Beko RDSA290M20X – frigider cu două uşi din inox, cu proprietăţi antiamprentă

Beko RDSA290M20X reprezintă un frigider cu două uşi atractiv, unul dintre cele mai comune astfel de produse frigorifice ale acestui brand, datorită raportului extrem de favorabil dintre calitate şi preţ. Se recomandă în special celor cu un buget mai redus, ori celor ce nu au o familie atât de numeroasă.

Deşi este doar un frigider, compartimentarea este foare reuşită, astfel încât pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare pe cât se poate de generos. Aşadar, volumul brut total este de 284l şi cel net total de 278l, dintre care 209l aparţin frigiderului, iar 69l aparţin congelatorului.

Preţul de achiziţie este favorabil vis-a-vis de specificaţiile aparatului, astfel frigiderul de faţă se poate achiziţiona de la eMag la preţul online de 1.093 de lei (vezi preţ actualizat).

Exteriorul modern, construit din inox cu proprietăţi antiamprentă, îi asigură oarecum un statut premium. Cele două uşi cu deschidere standard pe partea dreaptă sunt de tip reversibile, fapt ce permite modificarea deschiderii acestora. Mânerele acestora sunt poziţionate orizontal, fiind de tip integrate. Din punct de vedere tehnic, apratul de faţă măsoară standard 162 x 59.5 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider cu două uşi din inox antiamprentă se regăseşte şi în ofertele celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko RDSA290M20X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Desigur, modelul de faţă nu este unul ultra modern, cu sisteme şi funcţii de ultimă generaţie, ci doar unul eficient şi util, care să asigure un spaţiu şi o temperatură optimă de depozitare.

Congelatorul este proiectat în partea de sus, iar frigiderul în cea de jos. Congelatorul este destul de decent, aşa cum am mai spus are un volum net de 69l, deţine două compartimente şi are o capacitate de congelare de până la 4kg/24h. Raftul de la interior este din sârmă, de tip ajustabil.

Frigiderul este de 209l, destul de generos aş spune în raport cu preţul acestuia. Vine alcătuit din 3 rafturi din sticlă, din 3 suporturi pe uşă şi dintr-un compartiment special pentru fructe/legume. Compartimentele formate asigură un spaţiu generos pentru depozitarea vaselor de gătit de diferite dimensiuni.

În ceea ce îl priveşte consumul energetic, este încadrat în clasa A+, înregistrând un consum mediu anual de curent electric de 255kWh.

Nu îl consider unul dintre cele mai silenţioase frigidere, însă la nivelul de zgomot de 42db pe care îl are, pot spune că este acceptabil din acest punct de vedere.

Ar fi de specificat faptul că uşile acestuia sunt echipate cu garnituri speciale de etanşare, care totodată conţin aditivi speciali ce previn apariţia bacteriilor.

Odată cu produsul vin şi suporturile pentru sticle şi ouă, cât şi tăviţa pentru gheaţă. Dispune de termostat reglabil, de un singur compresor şi dezvoltă o autonomie fără curent de până la 19h.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko RDSA290M20X este un frigider cu două uşi din inox, accesibil, economic şi util, capabil să ofere un spaţiu generos şi o temperatură optimă alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate bun
  • Util
  • Din inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.