Beko RDSA290M20W – un frigider cu două uşi accesibil, încăpător şi eficient, perfect pentru bucătăria oricărei gospodine

Beko RDSA290M20W este un frigider cu două uşi, de buget, un produs frigorific compus din frigider şi congelator, ambele compartimente fiind destul de voluminoase.

Este un aparat foarte eficient, perfect în orice bucătărie modernă şi în orice tip de familie, având un volum brut total de 284 de litrii şi un volum net total de 278 de litrii.

Nu am exagerat deloc când am spus că este un produs de buget, astfel cei de la eMag comercializează un astfel de frigider cu preţul de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, se evidenţiază printr-un exterior de culoare albă, contrucţia măsurând numai 162 x 59.5 x 60 (IxLxA) cm. Prezintă uşi reversibile, cu deschidere standard pe partea dreapta, având mânerele uşilor integrate orizontal.

Acelaşi aparat frigorific de la Beko, îl regăsim şi în gamele de produse electrocasnice a magazinelor online Altex şi Flanco.

Imagini cu Beko RDSA290M20W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, vorbim despre un produs eficient şi când spun asta, mă refer la clasa de eficienţă energetică A+, ce garantează un consum energetic de numai 255kWh/an.

Aşa cum spus ceva mai sus, compartimentarea este realizată în frigider şi congelator. Fiind un frigider, găsim proiectat congelatorul în partea de sus, iar în cazul de faţă vine cu un volum net de 69 de litrii. Se bucură de două compartimente şi de o capacitate de congelare generoasă, de până la 4Kg/24h.

Frigiderul, proiectat în partea de jos, are un volum net total de 209 litrii şi vine compus din: 3 rafturi din sticlă, 3 suporturi pe uşă şi dintr-un sertar special, destinat fructelor şi legumelor.

Alte detalii tehnice despre acest frigider cu două uşi, ar mai fii că beneficiază de sistem antibacterian, are doar un compresor, dispune de termostat reglabil, are o autonomie fără curent de până la 19h şi nivelul de zgomot produs este de numai 42db.

Cu ajutorul soluţiei accesibile de curăţat combine frigorifică Wpro, vei păstra aparatul igienizat şi curat întotdeauna.

În concluzie, frigiderul cu două uşi Beko RDSA290M20W este un aparat excelent, încăpător şi eficient, comercializat la un preţ extrem de atrăgător.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 284l
  • Volum net total 278l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.