Beko RDNE535E20ZX – frigider din inox cu două uşi, performant şi calitativ

Beko RDNE535E20ZX reprezintă un model avantajos de frigider cu două uşi, un produs electrocasnic frigorific necesar în orice bucătărie. Vorbim despre un model din inox, cu un volum de încărcare generos, capabil să asigure alimentelor o depozitare optimă.

Are un volum brut de 535l şi unul net total de 475l. Este compartimentat astfel, în partea de sus este proiectat congelatorul cu o capacitate netă de încărcare de 103l, iar în partea de jos frigiderul, cu o capacitate netă de încărcare de 372l.

Deţine pe exteriorul uşii congelatorului, un afişaj modern de tip LCD, de unde se poate urmării şi seta temperatura de la interior.

Costul de achiziţie al frigiderului este pe măsura caracteristicilor, astfel la eMag este disponibil la preţul de 1.874 de lei (vezi preţ actualizat).

Este realizat din inox de calitate, ce îl face extrem de elegant şi de modern, oferind un aer distins bucătăriei. Uşile se deschid standard pe partea dreaptă, însă mulţumită modului reversibil, se poate modifică deschiderea acestora. Acestea vine proiectate cu mânere integrate, poziţionate orizontal. Dimansiunile frigiderului măsoară standard 193 x 70 x 69(IxLxA) cm.

Acealasi frigider din inox se regăseşte şi în ofertele celor de la Altex.

Imagini cu Beko RDNE535E20ZX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Frigiderul de faţă provine din clasa de eficienţă energetică A+, înregistrând anual un consum de curent electric de 399kWh. La interior iluminarea este pe LED, lucru ce influenţează favorabil consumul energetic.

Începând cu congelatorul, destul de încăpător, are o capacitate de congelare de până la 6kg/25h, beneficiind de două compartimente spaţioase. Frigiderul dispune de un sertar special destinat fructelor şi legumelor, are 4 suporturi proiectate pe uşă şi 4 rafturi construite din sticlă.

Se prezintă excelent din punct de vedere al sistemelor şi funcţiilor speciale, cum ar fi sistemul de avertizare sonoră pentru uşă deschisă, sistemul antibacterian, funcţia de super-răcire, funcţia de super congelare, filtru ce previne mirosurile neplăcute, sistemul de răcire NeoFrost, compartimentul 0°C, compartimentul EverFresh+ şi funcţia de ionizare IonGuard.

NeoFrost este o tehnologie avansată, ce funcţionează prin intermediul sistemelor No Frost şi Active Dual Cooling, astfel asigură cele mai superioare condiţii de depozitare a alimentelor.

În cazul în care se uită uşa de deschisă, funcţia Buzzer se activează automat, semnalizând sonor.

Clasa climatică este SN-T, nivelul zgomotului măsoară 43 de decibeli, iar autonomia frigiderului fără curent este de până la 15h. Aparatul vine însoţit de suport pentru ouă şi unul pentru sticle.

Concluzie :

Concluzionând, Beko RDNE535E20ZX este un frigider din inox cu două uşi, ce beneficiază de performanţe superioare ce îmbunătăţesc modul de depozitare al alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Afişare LCD
  • Sistem de răcire NeoFrost
  • Clasa A+
  • Din inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.