Beko RDNE455E20ZX – frigider din inox cu două uşi, cu sistem de răcire NeoFrost

Frigiderul reprezintă unul dintre electrocasnicele de bază ale unei bucătării, un aparat extrem de util pentru oricare dintre noi, datorită faptului că asigură o depozitare optimă alimentelor pe care le consumăm. De aceea, astăzi vreau să vorbim despre un frigider spaţios, economic şi eficient, realizat după ultimele generaţii de tehnologii.

Beko RDNE455E20ZX este un frigider cu 2 uşi din inox, performant şi spaţios, ce garantează un spaţiu de depozitare optim. Deţine un afişaj superb de tip LCD, proiectat direct pe exteriorul uşii frigiderului. De pe acesta se poate urmării şi seta temperatura de la interior.

Este un model de 455l volum brut şi de 406l volum net. Compartimentarea este realizată astfel, 313l sunt ai frigiderului, iar 93l sunt ai congelatorului.

Vis-a-vis de preţ, se prezintă cu un raport preţ-calitate extrem de favorabil, astfel la eMag costă în jur de 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie elegantă din inox, ce conferă un aer modern oricărei bucătării. Uşile au deschidere pe partea dreaptă, însă datorită sistemului reversibil, permite modificarea deschiderii acestora. Mânerele acestora sunt poziţionate orizontal, fiind de tip integrate. Dimensiunile standard ale frigiderului măsoară 185 x 70 x 64(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider din inox cu două uşi se regăseşte şi în ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Beko RDNE455E20ZX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa eficienţei energetice, se încadrează în clasa energetică A+, înregistrând un consum mediu anual de 366kWh.

Frigiderul este poziţionat în partea de jos a aparatului, deţine sertar special destinat fructelor şi legumelor, plus 4 suporturi pe uşă şi 3 rafturi din sticlă. Cele 3 rafturi din sticlă sunt de tip ajustabile, astfel permite depozitarea vaselor de diferite dimensiuni.

Congelatorul este proiectat în partea de sus, asigură o capacitate de congelare de până la 6kg/24h şi deţine două compartimente de depozitare generoase.

Din punct de vedere al funcţiilor şi sistemelor speciale, se prezintă excepţional, astfel se laudă cu funcţia de super-congelare, cu funcţia de super-răcire, cu filtru ce previne mirosurile neplăcute, cu sistem antibacterian, cu sistem de avertizare sonoră pentru uşă deschisă, cu sistem de răcire NeoFrost, cu compartiment EverFresh+, cu compartiment 0°C şi cu funcţia de ionizare IonGuard.

Iluminarea interioară este pe LED, autonomia frigiderului fără curent este de până la 15h, clasa climatică pe care o deţine este SN-T, iar nivelul de zgomot la utilizare măsoară 43db.

Odată cu acest frigider, vin la pachet şi următoarele accesorii: un suport pentru sticle, un suport pentru ouă şi o tavă pentru gheaţă.

Concluzie :

Concluzionând, Beko RDNE455E20ZX este un frigider spaţios cu două uşi, realizat din inox, ce pune la dispoziţie un spaţiu generos pentru depozitare, oferind o temperatură optimă alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • Sistem de răcire NeoFrost
  • Clasa A+
  • Din inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.