Beko RCSA400K20DW – combină frigorifică modernă din clasa A+ cu dozator de apă

Beko RCSA400K20DW se dovedește a fi un produs frigorific de calitate înaltă, respectiv o combină frigorifică inteligentă cu un spațiu generos de depozitare. Aspectul modern cu finisaje elegante îi permite cu ușurință să se integreze în decorul și stilul oricărei bucatarii.

Asadar, vorbim despre un aparat cu sistem de răcire Full No Frost încadrat în clasa energetică A+. Se laudă cu sistem de dezghețare automat, cu iluminare interioară BlueLight, cu dispener de apă, cât și cu mult alte sisteme speciale.

Are un volum brut total de 400 litrii și unul net total de 377 litrii, dintre care frigiderul este de 264 litrii și congelatorul de 113 litrii.

Acest model recent RCSA400K20DW poate fi procurat din oferta magazinului de specialitate eMag cu numai 1.269 de lei (vezi preț actualizat).

In ceea ce privește design-ul, remarcăm un exterior distins pe un fond de culoare albă. Ușile au sistem reversibil și mânere încorporate, deschiderea standard a acestora fiind pe partea dreaptă. Tehnic vorbind, cântărește în jur de 70kg și măsoară standard 201 x 59.5 x 65 (I x L x A) cm.

Modelul de față se regăsește și în ofertele celor de la Altex, CEL, Flanco și evoMag.

Imagini cu Beko RCSA400K20DW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Multumiță clasei de eficiență energetică A+, combina frigorifică de față înregistrează o medie anuală de 332kWh/an de curent electric.

Frigiderul cu sistem de decongelare automată și cu iluminare interioară Active Fresh Blue Light pune la îndemână următoarele: 4 rafturi ajustabile din sticlă securizată, 4 suporturi pe ușă, un suport pentru ouă, precum și un compartiment generos pentru fructe și legume. Pe exteriorul ușii acestuia este proiectat dispenser-ul de apă SlimTank, ideal pe toată perioada călduroasă a verii.

Congelatorul cu sistem automat de dezghețare are o capacitate de congelare de până la 5kg/24h. Acesta este alcătuit din 3 compartimente încăpătoare, dar și dintr-o tăviță pentru cuburi de gheață.

In privința funcțiilor și sistemelor speciale, ar fi de menționat sistemul antibacterian, sistemul Active Fresh, funcția Confortech line, garnitura anti-bacteriană, Zona Biofresh 0°- 3°C șamd.

Ar mai fi de spus că are un singur compresor, că nivelul zgomotului din timpul utilizării este de numai 43dB, dar și că are o autonomie de până la 5 ore fără curent.

Concluzie:

In concluzie, Beko RCSA400K20DW reprezintă o combină frigorifică avantajoasă, calitativă și eficientă, potrivită perfect oricărui gen de familie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Dozator de apă SlimTank
  • Full No Frost
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.