Beko RCNE520K20DZX – combină frigorifică cu dispenser de apă şi cu iluminare LED

Beko RCNE520K20DZX este o combină frigorifică performantă, foarte încăpătoare în privinţa spaţiului de depozitare, concepută astfel încât să garanteze o temperatură optimă alimentelor de la interior. Pe lângă faptul că pune la dispoziţie foarte mult spaţiu, este şi pe cât se poate de bine organizată la interior, în felul acesta să poţi folosi vase de diferite dimensiuni.

Volumul brut total este de 475l, iar cel net total de 450l, dintre care 326l sunt ai frigiderului, iar restul de 124l ai congelatorului. Pe exteriorul uşii frigiderului se regăseşte dispenser-ul de apă, funcţie extrem de utilă, mai ales pe timpul călduros al verii. Frigiderul vine proiectat în partea superioară a combinei, iar congelatorul în cea inferioară.

În ceea ce o priveşte costul de achiziţie, cei de la eMag o comercializează la preţul online de 2.295 de lei (vezi preţ actualizat).

Este integral construită din inox cu proprietăţi antiamprentă, ce o face să se menţină curată tot timpul, totodată făcând-o uşor de asortat oricărui stil de bucătărie. Uşile sunt reversibile, astfel poţi modifica deschiderea acestora după cum te avantajează şi îţi permite spaţiul bucătăriei. Mânerele uşilor sunt integrate, fiind poziţionate orizontal. Dimensiunile standard ale combinei măsoară 192 x 70.4 x 70.1(IxLxA) cm.

Aceeaşi combină frigorifică performată o întâlneşti şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Beko RCNE520K20DZX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al consumului energetic, modelul de faţă Beko se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, înregistrând un consum de doar 403kWh/an. Totodată, consumul energetic eficient, se datorează şi iluminării interioare pe LED.

Frigiderul este prevăzut cu un compartiment pentru stocarea legumelor şi fructelor, cu trei suporturi pe uşă şi cu trei rafturi din sticlă, de tip ajustabile. Fructele şi legumele depozitate în compartimentul special, se vor păstra mult mai eficient, cu până la 30 de zile, comparativ cu alte produse frigorifice de acest fel.

Congelatorul este proiectat cu doar două compatimente, având o capacitate de congelare de până la 6kg în 24h.

Uşile aparatului sunt foarte bine etanşate, beneficiind de aditivi speciali, ce previn apariţia bacteriilor. În plus, ar fi de specificat că deţine filtru special anti-mirosuri, un filtru din carbon, ce absoarbe foarte bine mirosurile neplăcute, lăsând în urmă un aer proaspăt la interior.

Însă, prim avanajul acestei combine frigorifice este funcţia NeoFrost/NoFrost, tehnologie ce dezgheaţă interiorul automat la o perioada de timp.

Odată cu această combină frigorifică vin şi următoarele accesorii, precum tăviţa pentru gheaţă, suportul special pentru ouă şi suportul pentru depozitarea sticlelor.

Clasa climatică este SN-T, autonomia fără curent este de până la 15h, iar nivelul de zgomot nu depăşeşte 44 de decibeli.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko RCNE520K20DZX este o combină frigorifică inteligentă şi modernă, ce dispune de un spaţiu generos de depozitare al alimentelor, asigurând astfel o temperatură optimă la interior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport calitate-preţ excelent
  • Dozator de apă
  • NeoFrost
  • Din inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.