Beko RCNA400K20ZX – combină frigorifică spaţioasă şi performantă, din inox antiamprentă

O combină frigorifică reprezintă unul dintre cele mai utile aparate electrocasnice din bucătărie, de aceea pentru astăzi am decis să discutăm despre un astfel de aparat frigorific, unul economic şi avantajos, ce asigură un spaţiu optim de depozitare al alimentelor.

Beko RCNA400K20ZX este o combină frigorifică de calitate, performantă şi modernă, pe care o poţi achiziţiona la un preţ destul de favorabil. Este ideală în mod special familiilor mari, datorită faptului că deţine un spaţiu de depozitare impresionant

Are volumul total brut de 400l, iar cel total net de 347l. Compartimentarea este realizată astfel, 250l sunt ai frigiderului, care este proiectat în partea de sus a aparatului, iar 97l sunt ai congelatorului, care este proiectat în partea de jos a aparatului.

Din punctul meu de vedere, aş spune că este o combină destul de avantajoasă ca şi preţ de achiziţie, în urma unui raport dintre calitate şi performanţă, astfel este comercializată la preţul online de 1.619 lei (vezi preţ actualizat).

Se laudă cu o construcţie modernă, integral din inox antiamprentă, purtând culoarea acestuia. Este un produs foarte uşor de asortat indiferent de stilul oricărei mobile de bucătărie, încadrându-se perfect oriunde. Deţine termostat reglabil şi lumină interioară pe LED, ce influenţează favorabil consumul energetic. Uşile sunt de tip reversibile, fapt ce permite modificarea deschiderii acestora. Deschiderea standard se face pe partea dreaptă, având menerele integrate orizontal. Dimensiunile standard ale combinei măsoară 201 x 59.5 x 65 (IxLxA) cm.

Aceeaşi combină frigorifică din inox antiamprentă se poate achiziţiona online şi din magazinul Flanco.

Imagini cu Beko RCNA400K20ZX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este o combină frigorifică încadrată în clasa energetică A+, ce înregistrează un consum energetic de 346kWh/an. Este de specificat faptul, că produsele din clasa A+ înregistrează un consum de până la 24% mai mic decât cele din clasa energetică A.

Ei bine, după cum spuneam, frigiderul deţine un volum de 250l, fiind alcătuit din 4 suporturi pe uşă, din 3 rafuri generoase din sticlă, de tip reglabile şi dintr-un compartiment încăpător pentru legume/fructe. Congelatorul este de 97l, are o capacitate de congelare de 5kg/24h şi deţine 3 compartimente spaţioase.

EverFresh+ este un compartiment destinat fructelor şi legumelor. Acesta previne deteriorarea verdeţurilor, păstrând vitalitatea şi prospeţimea alimentelor la o temperatură optimă, reglând nivelul de umiditate de la interior, cu ajutorul curenţilor de aer. Astfel, mulţumită acestei tehnologii, durata de conservare se prelungeşte cu până la de 3 ori mai mult, faţă de modelele obişnuite.

Desigur, beneficiază de tehnologia NeoFrost, ce are la bază sistemele No Frost şi Active Dual Cooling. Aceasta garantează cele mai bune condiţii posibile de conservare, într-un mod pe cât se poate de eficient. Mulţumită dotărilor avansate cu rol anti-bacterian, ce au proprietatea de a menţinea o igienă sporită la interiorul frigiderului.

Se laudă cu filtru anti-mirosuri, filtru activ pe bază de carbon, ce previne apariţia mirosurilor neplăcute. Astfel, asigură un grad ridicat de igienă, reducând la maxim riscul apariţiei bacteriilor.

Un lucru foarte interesant ar fi şi funcţia Buzzer. Este un sistem inteligent, ce se activează automat după lăsarea uşii deschise mai mult de un minut, avertizând sonor.

Garnitura uşilor beneficiază de o protecţie antibacteriană, montată pentru etanşare, ce are la bază aditivi speciali ce previn apariţia bacteriilor.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko RCNA400K20ZX este o combină frigorifică performantă, modernă şi accesibilă, ce asigură un spaţiu optim şi generos de stocare al alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Silenţios
  • Eficient
  • Din inox anti-amprentă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.