Beko RCNA400E21DZX – combină frigorifică din inox antiamprentă, cu dispenser de apă

Beko RCNA400E21DZX este un aparat frigorific modern şi performant, capabil să asigure un spaţiu de depozitare optim tututor tiputilor de alimente. Reprezintă o combină frigorifică din inox, foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie.

Ei bine, vorbim despre un aparat din clasa energetică A+, ce are un volum brut total de 400l şi unul net total de 344l. Vine alcătuită dintr-un frigider de 247l şi dintr-un congelator de 97l. Beneficiază de dispenser de apă, de funcţii şi de tehnologii avansate, precum şi de un afişaj digital modern de tip LCD.

Acest model RCNA400E21DZX este de curând prezent şi în magazinul online eMag la preţul de achiziţie de 1.749 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, remarcăm un exterior modern din inox cu proprietăţi antiamprentă. Uşile cu sistem reversibil au deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind poziţionate vertical. Ar mai fi de spus că are iluminare interioară pe LED şi că dimensiunile standard ale aparatului măsoară 201 x 59.5 x 65 (IxLxA) cm.

Imagini cu Beko RCNA400E21DZX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, produsul de faţă marca Beko este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 345kWh/an.

În privinţa poziţionării, frigiderul vine amplasat în partea superioară, iar congelatorul în partea inferioară.

Frigiderul cu capacitatea de 247l beneficiază de sistem de dezgheţare automat. Este compus din 3 rafturi din sticlă (Safety Glass), din 4 suporturi pe uşă şi dintr-un compartiment generos destinat depozitării fructelor şi legumelor (EverFresh+). Pe exteriorul uşii acestuia este prevăzut dispenserul de apă, extrem de util pe toată perioada călduroasă a verii.

Congelatorul cu capacitatea de 97l deţine sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit din 3 compartimente încăpătoare (compartiment 0°C). Ca şi volum de congelare, se laudă cu o capacitate de până la 5kg/24h.

La capitolul funcţii speciale, se bucură de funcţia de super congelare, de funcţia de ionizare IonGuard, de funcţia de super răcire, de sistemul de răcire NeoFrost, de compartiment EverFresh+, de compartiment 0°C, de filtru anti-miros, de sistem de protecţie antibacteriană, de control digital şi de funcţia Buzzer.

Ar fi de menţionat faptul că în cazul întreruperii alimenterii cu energie electrică, are o autonomie fără curent de până la 20h. Totodată, ar fi de reţinut că are clasă climatică SN-T şi că nivelul de zgomot înregistrat la utilizare este de maxim 43dB.

Concluzie:

În concluzie, Beko RCNA400E21DZX este o combină frigorifică ultra-performantă şi modernă, capabilă să garanteze un spaţiu optim de depozitare alimentelor.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Disprenser apă
  • Inox antiamprentă
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.