Beko RCNA400E20ZX – combină frigorifică încăpătoare, modernă şi avantajoasă

Printre principalele aparate electrocasnice de bază ale unei bucătării, se enumără şi aparatul frigorific, respectiv frigiderul sau combina frigorifică. Sunt produse indispensabile, care se aleg în funcţie de numărul membrilor familiei sau al spaţiului din bucătărie. Ei bine, pentru prezentarea de astăzi, am ales o combină frigorifică foarte spaţioasă şi modernă, potrivită familiilor numeroase.

Beko RCNA400E20ZX este o combină frigorifică construită din inox cu proprietăţi antiamprentă, foarte modernă şi inteligentă, potrivită oricărei bucătării spaţioase. Este un aparat frigorific din clasa A+, ce are un volum brut total de 400l şi unul net total de 354l. Compartimentarea este realizată astfel, frigiderul în partea de sus cu un volum de 257l, iar congelatorul în partea de jos cu un volum de 97l.

Deţine pe exteriorul uşii frigiderului un afişaj superb de tip LCD cu touchscreen, de unde se poate seta şi vedea temperatura de la interiorul aparatului.

Preţul de achiziţionare al combinei este pe măsura caracteristicilor şi volumului de încărcare, aşadar se poate achiziţiona din oferta eMag la doar 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, este realizată din inox antiamprentă, capabilă să confere bucătăriei un aer elegant şi modern. Uşile cu deschidere standard pe partea dreaptă sunt de tip reversibile, având integrate pe acestea, mânerele poziţionate orizontal. Dimensiunile standard ale combinei măsoară 201 x 59.5 x 65(IxLxA) cm.

Aceeaşi combină frigorifică modernă şi inteligentă se regăseşte şi în stocul celor de la Flanco, precum şi celor de la Altex.

Imagini cu Beko RCNA400E20ZX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un produs frigorific încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, ce înregistrează anual un consum energetic de doar 346kWh.

Privind interiorul, atât al frigiderului cât şi al congelatorului, observ că modelul de faţă pune la dispoziţie un spaţiu foarte generos pentru depozitare a alimentelor şi al vaselor de diferite dimensiuni.

Frigiderul deţine 3 rafturi ajustabile din sticlă, 4 suporturi poziţionate pe uşă şi un sertar generos pentru legume şi fructe. În ceea ce priveşte partea de jos, adică congelatorul, dăm peste 3 compartimente încăpătoare, având o capacitate de congelare de până la 5kg/24h.

Funcţiile combinei constau în: funcţia de super-congelare, funcţia de super-răcire, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, funcţia de ionizare IonGuard, sistem de răcire NeoFrost şi compartiment 0°C.

Sistemul NeoFrost (NoFrost şi Active Dual Cooling) se regăseşte la modelele de generaţie nouă, funcţie ce previne apariţia gheţii la interior, răcind cu până la 20% mai rapid. În cazul în care se doreşte un plus de răcire, se poate opta pentru punerea în funcţiune a sistemelor de super-congelare sau super-răcire.

Alimentele vor fi întotdeauna în siguranţă, graţie garniturii uşilor de tip anti-bacteriene, al filtrului pentru mirosuri, dar şi al sistemului de ionizare (IonGuard). Sunt funcţii inteligente, ce previn apariţia bateriilor, garantând în acelaşi timp un mediu optim alimentelor.

Iluminarea interioară este pe LED, autonomia fără curent este de până la 20h, iar nivelul de zgomot la utilizare ajunge până la 43 de decibeli.

Concluzie :

Concluzionând, Beko RCNA400E20ZX este o combină frigorifică încăpătoare din inox, performantă şi modernă, fiind o variantă ideală pentru orice bucătărie distinsă şi încăpătoare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Afişare LCD
  • Sistem de răcire NeoFrost
  • Clasa A+
  • Din inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.