Beko RCNA400E20ZGR – combină frigorifică inedită, cu performanţe superioare la depozitarea alimentelor

Completează-ţi bucătăria modernă cu produse electrocasnice aparte, ce aduc un plus de eleganţă prin design-ul distins al acestora. În cazul de faţă, vorbim despre o combină frigorifică inedită, ce oferă un impact puternic datorită exteriorului interesant, de culoare roşie.

Beko RCNA400E20ZGR reprezintă o combină frigorifică încăpătoare, cu un design inedit, ce reuşeşte să confere un aer aparte oricărei bucătării. Are la bază o serie diversificată de sisteme şi funcţii avansate, ce duc la obţinerea şi menţinearea unui mediu optim de depozitare al tuturor alimentelor.

Aparţine clasei energetice A+, are un volum net total de 347l şi unul brut total de 400l. Volumul net este împărţit astfel, 250l sunt ai frigiderului, iar restul de 97l sunt ai congelatorului.

Această combină frigorifică inedită este disponibilă în oferta magazinului online eMag, la preţul de 2.323 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-un design rar întâlnit pe această nişă de electrocasnice, mai exact printr-un exterior modern de culoare roşie. Uşile au mânerele integrate orizontal şi sunt de tip reversibile. Deschiderea standard a acestora se face pe partea dreaptă. Dimensiunile standard ale combinei măsoară 201 x 59.5 x 65(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic modern se regăseşte şi în magazinele Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko RCNA400E20ZGR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită faptului că se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, consumul de curent electric este destul de favorabil, respectiv de doar 346kWh/an.

Combina frigorifică de faţă vine proiectată astfel, în partea de sus se găseşte frigiderul, iar în cea de jos congelatorul. Începând cu frigiderul, ce deţine trei rafturi ajustabile din sticlă, patru suporturi ataşate pe uşă şi un compartiment generos, destinat legumelor şi fructelor. Pe exteriorul uşii acestuia, întâlnim un afişaj electronic de tip LCD, ce permite setarea şi urmărirea temperaturii de la interior.

Congelatorul beneficiază de trei sertare generoase şi de o capacitate de congelare de până la 5kg/24h.

În privinţa funcţiilor şi sistemelor speciale, deţine funcţia de super congelare, funcţia de super răcire, sistemul antibacterian, sistemul de răcire NeoFrost, filtru împotriva mirosurilor, compartiment Ever Fresh+ şi compartiment 0°C.

Ever Fresh+ este un compartiment special, proiectat pentru a păstra eficient fructele şi legumele. În acest compartiment se reglează automat nivelul umidităţii cu ajutorul curenţilor de aer şi al design-ul sertarului. În felul acesta, efectul de ofilire se reduce, prelungind semnificativ durata de conservare al alimentelor.

Tehnologia avansată Neo Frost, funcţionează prin intermediul sistemlor NoFrost şi Active Dual Cooling, asigurând astfel cele mai optime condiţii de conservare. Totodată, la aceste condiţii contribuie şi proprietăţile antibacteriene, ce au rolul de a menţine un interior igienizat.

Filtrul pentru prevenirea mirosurilor neplăcute, are la bază un filtru activ de carbon, ce elimină eficient mirosurile neplăcute prin aerul recirculat.

Ar fi de spus că nivelul zgomtului măsoară 43db, că are clasă climatică SN-T şi o autonomie fără curent de până la 20h.

Concluzie :

Concluzionând, Beko RCNA400E20ZGR este o combină frigorifică ultra modernă şi performantă, capabilă să se integreze perfect în orice bucătărie, garantând o temperatură optimă alimentelor depozitate la interior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Afişare LCD
  • Sistem de răcire NeoFrost
  • Clasa A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.