Beko RCNA365E20ZX – aparat frigorific din inox antiamprentă, cu ecran LCD

Beko RCNA365E20ZX este una dintre cele mai apreciate combine frigorifice de pe piaţă, datorită raportului favorabil dintre calitate-preţ. Reprezintă un produs electrocasnic de bucătărie modern şi performant, ce pune la îndemână un spaţiu de depozitare generos şi sigur.

Provine din clasa A+ de eficienţă energetică, având un volum net total de 309l şi unul brut total de 365l. Permite o depozitare considerabilă, atât la figider unde volumul net este de 212l, cât şi la congelator unde volumul net este de 97l. Pe uşa frigiderului deţine un modern LCD, ce informează în legătură cu temperatura interioară de la frigider şi congelator. Totodată, de aici se permite şi modificarea temperaturilor în mod tactil.

Acest model RCNA365E20ZX se poate procura deja din stocul eMag, cu numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, prezintă o construcţie ultra-modernă din inox cu proprietăţi antiamprentă. Uşile sunt de tip reversibile, având deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind integrate în mod orizontal. Din punct de vedere tehnic, măsoară standard 185.3 x 59.5 x 65 (IxLxA) cm, are o autonomie fără curent de până la 21h, clasa climatică de provenienţă este SN-T, deţine un sigur compresor, nivelul zgomotului înregistrând 43db.

Aceeaşi combină frigorifică de la Beko este disponibil şi la evoMag, Altex, Cel şi Flanco.

Imagini cu Beko RCNA365E20ZX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Fiind clasificată în clasa de eficienţă energetică A+, consumul enegetic înregistrat anual este de doar 331kWh/an.

În partea superioară a combine este proiectat frigiderul. Aşa cum am spus, are un volum net de 212l, fiind compus din: două compartimente generoase pentru fructe/legume şi lactate, din patru rafturi, dintre care trei sunt din sticlă securizată şi unul din metal, special pentru depozitarea sticlelor, precum şi din trei suporturi eficiente pe uşă.

Fridigerul este iluminat la interior cu LED-uri, la exterior pe uşa acestuia, regăsindu-se afişajul modern LCD.

În partea inferioară a aparatului, este proiectat congelatorul cu un volum net de 97l. Deţine trei compartimente voluminoase, de tip lădiţe, având o capacitate de congelare de până la 5kg/24h.

La capitolul sisteme şi funcţii speciale, se laudă cu funcţia de super-congelare, cu funcţia de super-răcire, cu sistem antibacterian, cu filtru împotriva mirosurilor, cu sistem de răcire NeoFrost, cu compartiment EverFresh+, cu compartiment 0°C, precum şi cu funcţia de ionizare IonGuard.

NeoFrost reprezintă sistemul performant de răcire al aparatului. Mulţumită acestuia, alimentele depozitate vor fi păstrate în condiţii mai mult decât sigure, cu o umiditate şi o temperatură optimă. Acesta funcţionează pe baza curenţilor de aer fini, ce acaparează eficient tot interiorul aparatului.

Concluzie :

În concluzie, Beko RCNA365E20ZX este un aparat frigorific încăpător şi performant, un produs electrocasnic ideal în orice bucătărie, capabil să garanteze un mediu optim alimentelor depozitate la interior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Inox anti-amprentă
  • Accesibilă
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.