Beko RCNA365E20DZX – aparat frigorific din inox, cu ecran LCD şi dispenser de apă

Beko RCNA365E20DZX reprezintă o combină frigorifică avantajoasă din toate punctele de vedere, un produs electrocasnic ideal familiilor numeroase, datorită capacităţii generoase de încărcare. Prezintă o construcţie ultra modernă de culoare argintie, capabilă să se integreze perfect în orice bucătărie şi în orice stil.

Are un volum brut total de 365l şi unul net total de 306l. Frigiderul este proiectat în partea superioară şi are o capacitate netă de 209l, iar congelatorul în partea inferioară şi are o capacitate netă de 97l.

Beneficiază atât de dispenser de apă, cât şi de un modern şi elegant afişaj LCD, ce informează în legătură cu temperatura de la interiorul aparatului.

Acest model RCNA365E20DZX este comercializat de către magazinul de specialitate eMag, cu preţul de ofertă de 1.715 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o reprezintă aspectul, deţine o construcţie elegantă din inox cu proprietăţi anti-amprentă. Măsoară standard 185.3 x 59.5 x 65 (IxLxA) cm, iluminarea interioară este pe LED, uşile reversibile au deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind poziţionate vertical.

Produsul frigorific de faţă este disponibil şi în ofertele magazinelor online Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko RCNA365E20DZX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Specialiştii încadrează această combină frigorifică Beko în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul energetic anual este de doar 330kWh.

Aşa cum am spus şi mai sus, frigiderul este amplasat în partea de sus a combinei, având un volum net total de 209l. Beneficiază de trei rafturi realizate din sticlă, de patru suporturi din plastic poziţionate pe uşă şi de două compartimente suprapuse, foarte generoase, ideale pentru depozitarea fructelor şi legumelor. Pe exteriorul uşii frigiderului, este proiectat dispenser-ul de apă, rezervorul acestuia fiind la interior. Este mai mult decât ideal pe timpul verii, atunci când vrem să ne răcorim cu o băutură rece.

La fel de încăpător este şi congelatorul, capacitatea netă a acestuia fiind de 97l. Cu siguranţă se clasează printre cele mai generoase congelatoare încorporate, fiind alcătuit din trei compartimente încăpătoare, de tip lădiţă, capacitatea de congelare fiind de 5kg/24h.

Pe partea de funcţii, acest produs frigorific deţine următoarele: funcţia de super-congelare, funcţia de super-răcire, funcţia de ionizare IonGuard, sistem antibacterian, sistem de răcire NeoFrost, filtru de prevenire a mirosurilor neplăcute, compartiment EverFresh+, compartiment 0°C şi sistem de avertizare pentru uşă deschisă.

Pe partea de accesorii, odată cu această combină frigorifică vin şi următoarele elemente: un suport pentru sticle, un suport pentru ouă, precum şi o tavă pentru cuburi de gheaţă.

Ar fi de specificat faptul că nivelul zgomotului la utilizare este de maxim 43db, autonomia aparatului fără curent ajungând la 21 de ore.

Sistemul de răcire NeoFrost are rolul de a asigura condiţii bune de conservare aliemntelor depozitate, având la bază răcire cu curenţi de aer. Aerul distribuit prin orificii ajută la echilibrarea rapidă a temperaturii, umiditatea fiind stopată. În felul acesta se previne şi apariţia depunerilor de gheaţă pe alimente.

Filtrul anti-mirosuri elimină cu succes mirosurile neplăcute de la interior, lăsând în urmă un aer proaspăt şi caurat.

Concluzie :

 Concluzionând, Beko RCNA365E20DZX este o combină frigorifică încăpătoare din inox antiamprentă, un aparat frigorific ultra modern cu afişaj LCD şi cu dispenser de apă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Display electronic
  • Din inox
  • Dozator de apă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.