Beko RCNA340K20X – combină frigorifică din inox, eficientă şi avantajoasă

În cazul aparaturii de bucătărie, o combină frigorifică este ideală în orice situaţie, datorită volumului generos de încărcare şi al sistemelor avansate de răcire. De aceea, astăzi vreau să îţi vorbesc despre un astfel de aparat frigorific, economic şi eficient, ce reuşeşte să iasă în evidenţă prin preţul accesibil de achiziţie.

Beko RCNA340K20X este o combină frigorifică din clasa A+, cu sistem de răcire Full Neo Frost, ce pune la dispoziţie un volum net toal de 302l, dintre care 205l sunt ai frigiderului, iar restul de 97l ai congelatorului.                                                                                                                                                   Reprezintă o alegere inteligentă pentru orice tip de familie şi pentru orice tip de bucătărie, potrivindu-se perfect în orice situaţie.

Se laudă cu preţul de achiziţie de 1.399 de lei (vezi preţ actualizat), cost accesibil şi avantajos în oferta magazinului online eMag.

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm un aspect plăcut din inox antiamprentă. Uşile au deschidere standard pe dreapta, însă deţin sistemul reversibil, ce permite modificarea deschiderii acestora. Mânerele sunt poziţionate orizontal, fiind de tip integrate. Dimensiunile standard ale combinei măsoară 175.4 x 59.5 x 65(IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific Beko se poate procura şi din magazinele Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko RCNA340K20X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Frigiderul este proiectat în partea de sus a combinei, fiind echipat cu 3 rafturi din sticlă, de tip ajustabile, din 3 suporturi pe uşă şi dintr-un compartiment special pentru legume şi fructe.

Congelatorul, situate în partea de jos a combinei, deţine 3 compartimente încăpătoare, având o capacitate de congelare de până la 5kg/24h.

La interior dăm peste o iluminare pe LED-uri, extrem de utilă atunci când vrei să cauţi ceva, fără să mai aprinzi lumina din încăpăre. Totodată influenţează favorabil consumul energetic al produsului de faţă.
Dacă tot am spus de consum, ar fi de spus că acest aparat frigorific se încadrează în clasa energetică A+, înregistrând un consum de 304kWh/an.

Full NeoFrost este o tehnologie avansată ce te scuteşte de dezgheţatul frigiderului, cât şi al congelatorului. Cele două compartimente sunt răcite automat cu ajutorul distribuirii uniforme a curenţilor reci de aer, în felul acesta previne producerea gheţii.

Mulţumită sistemelor revoluţionare Neo Frost şi Active Dual Cooling, alimentele preferate se vor păstra la o temperatură optimă, în cele mai bune condiţii. Produsele frigorifice echipate su sistemele de răcire No Frost garantează o durată de viaţă prelungită şi totodată un consum energetic redus.

Dispune de termostat reglabil, de unde poţi seta temperatura dorită, vine cu un singur compresor, ce asigură o autonomie fără curent de până la 21h, fiind un model foarte silenţios, nivelul de zgomot măsurând 43db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko RCNA340K20X este o combină frigorifică modernă, inteligentă şi eficientă, capabilă să asigure un spaţiu optim de depozitare a alimentelor, cu un consum energetic extrem de favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport bun preţ-calitate
  • Full NeoFrost
  • Din inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.