Beko OIM27201A – cuptor electric încorporabil, cu design vintage

Beko OIM27201A este un cuptor electric de tip încorporabil, care cu siguranţă şi l-ar dori orice gospodină în bucătăria ei, datorită faptului că este un model multifuncţional, capabil să asigure un mod de gătit eficient şi rapid, indiferent de preparatul ales.

Este o variantă de 71 de litrii, ce se alimentează electric. Este încadrat în clasa energetică A, deţine control mecanic, ventilator, funcţia Timer, funcţia de Grill şi alte 8 funcţii de gătit.

Preţul de achiziţie este destul de favorabil în raport cu calitatea acestui aparat electrocasnic, astfel la eMag costă în jur de 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, surprinde foarte plăcut cu un exterior modern de culoare asemănătoare antracitului. Oferă un aspect stilat şi elegant, graţie finisajelor aurii, ce vin din partea mânerul, butoanele şi afisajului interesant.
În ceea ce îl priveşte partea tehnică, ar fi de spus că are o greutate de 35.7kg şi că măsoară standard 59.5 x 59.4 x 56.7(I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor încorporabil electric este disponibil şi la Elefant, Altex, CEL şi Flanco.

Imagini cu Beko OIM27201A :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul cuptor încorporabil se laudă cu o serie numeroase de funcţii, precum cea de iluminare interioară, cea de decongelare, cea de Grill cu suprafaţă mică, cea de încălzire inferioară, cea de gătire 3D, cea de gătire convenţională, cea de autocurăţare (Email Crystam Clean) şi cea de încălzire ventilată.

Modul de gătire 3D permite tuturor elementelor de încălzire o acţionare simultană. În felul acesta, căldură va fi distribuită uniform în tot interiorul cuptorului, oferind ocazia gătirii a trei feluri de preparate simultan, fără a amestecă mirosurile între ele.

Gătitul cu ventilaţie garantează performanţe superioare la gătirea preparatelor crocante, precum a biscuiţilor sau fripturilor bine rumenite.

Gătire convenţională funcţionează simultan pe baza elementului superior de încălzire, cât şi pe a celui de la baza aparatului, fără a acţiona ventilatorul. În felul acesta, se obţine un mod de coacere tradiţional, ideal la prepararea prăjiturilor.

Funcţia de decongelare/răcire acţionează doar pe baza ventilatorului, fără a fi activat vreun alt element de încălzire. Acesta, va circula aerul la interior, decongelând numaidecât alimentele îngheţate.

În ceea ce îl privesc accesoriile, vine împreună cu o tavă emailată de gătit, cu o tavă adâncă, cu un raft din sârmă şi cu suporturi telescopice.

Concluzie :

În concluzie, Beko OIM27201A este un cuptor încorporabil multifuncţional, ce surprinde plăcut prin aspectul său vintage, ideal în bucătăriile moderne şi elegante.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 71l
  • Multifuncţional
  • Electric
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.