Beko HISW64222S – plită încorporabilă din sticlă neagră, cu arzartor WoK

Beko HISW64222S este o altă plită încorporabilă modernă, foarte uşor de integrat în decorului oricărei bucătării. Reprezintă un aparat electrocasnic de calitate înaltă, ce reuşeşte să garanteze un mod de gătit confortabil şi sigur, cu rezultate pe măsură.

Avem de-a face cu un model cu 4 arzătoare cu aprindere electrică de la buton, ce se alimentează cu gaz. Dat fiind faptul că aparţine noilor generaţii de produse electrocasnice, beneficiază şi de modul de siguranţă al flăcării.

Acest model HISW64222S poate fi procurat din oferta magazinului de specialitate eMag cu preţul de 809 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se prezintă neaşteptat de bine, întreaga construcţie fiind realizată din sticlă de culoare neagră. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 9.8 x 59 x 51 (IxLxA) cm şi că are o greutate de 11kg.

Acelaşi model este prezent şi în gama de produse a celor de la Flanco şi evoMag.

Imagini cu Beko HISW64222S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, noua plită încorporabilă de la Beko deţine 4 arzătoare de mărimi diferite: unul mic, unul mare (WoK) şi două normale. Ca şi poziţionare, acestea vin proiectate astfel: cel mic în dreapta faţă, cel mare în stânga faţă, iar cele două normale în dreapta şi stânga spate.

Toate cele 4 zone de gătit dezvoltă o putere maximă de până la 7.8kW. Individual cel mic are o putere de 1kW, cel mare (Wok) are o putere de 3.3kW , iar cele două normale au o putere de 1.75kW fiecare.

Fiecare arzător în parte deţine câte un grătar din fontă, care cei drept nu garantează o stabilitate foarte bună vaselor mari de gătit.

Aprinderea electrică a arzătoarelor este reprezentată de către un sistem integrat ce permite acţionarea arzătorului dorit direct de la buton. Butoanele de comandă sunt poziţionate în partea frontală din dreapta plitei.

Modul de siguranţă a flăcării reprezintă un sistem de siguranţă ce opreşte automat alimentarea cu gaz, doar în cazul stingerii accidentale a flăcării în timpul utilizării.

Arzătorul cel mare, respectiv cel WoK se laudă cu o putere de încălzire superioară, garantând rezultate excelente într-un timp mai scurt.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Beko HISW64222S reprezintă o plită încorporabilă modernă şi eficientă, capabilă să se integreze excelent în orice stil de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modern
  • Sticlă neagră
  • Aprindere electrică
  • Alimentare cu gaz
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.