Beko HISG64220SW – plită încorporabilă pe gaz cu aprindere electrică, din sticlă albă

Beko HISG64220SW reprezintă un produs electrocasnic modern de bucătărie, mai exact o plită încorporabilă cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, ce reuşeşte să ofere un mod de gătit confortabil, cu rezultate peste aşteptări.

După cum observăm, deţine o construcţie modernă, cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, butoanele de control fiind poziţionate în partea frontală. Datorită faptului că este un produs de generaţie nouă alimentat cu gaz, implicit beneficiază de modul inteligent de siguranţă a flăcării.

Acest model HISG64220SW este disponibil în oferta celor de la eMag la numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect şi detalii tehnice, prezintă un design impresionant, foarte modern şi plăcut de culoare albă. Este construită din sticlă de calitate foarte bună, dimensiunile standard ale acesteia măsurând 9.8 x 60.6 x 52.6(IxLxA) cm. Este de specificat faptul că vine prevăzută şi cu duze pentru GPL.

Acelaşi model de calitate se poate achiziţiona şi din stocul celor de la Elefant, CEL, Flanco sau Altex.

Imagini cu Beko HISG64220SW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Această plită Beko pune la dispoziţie patru arzătoare diferite, poziţionate astfel: arzătorul mare în partea din stânga-spate, arzătorul mic în partea din dreapta-faţă, iar cele două arzătoare normale în stânga-faţă şi dreapta-spate.

În partea din faţă, sunt proiectate butoanele de control, 4 la număr, destinate pentru fiecare arzător în parte. De aici, se pot aprinde arzătoarele doar printr-o simplă apăsare şi rotire de buton.

Fiecare arzător în parte este prevăzut cu câte un grătar emailat, ce asigură un bun suport vaselor de gătit.

Sistemul avansat de siguranţă a flăcării garantează o siguranţă maximă în cazul unei stingeri a flăcării accidentale. În cazul acesta, acest mod de siguranţă opreşte automat alimentarea cu gaz, prevenind astfel orice fel de accident neplăcut.

Unul din cele patru arzătoarele este de tip WOK, adică dublu. Acesta asigură o putere sporită de încălzire, oferind performanţe superioare, reducând procesul de gătit.

Concluzie :

Concluzionând, Beko HISG64220SW este un aparat electrocasnic ce se integrează perfect în orice stil de bucătărie, o plită cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică ce oferă un mod de gătit comod.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Din sticlă albă
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.