Beko HIMG64223SX – plită încorporabilă din inox, modernă şi ieftină

Beko HIMG64223SX aparţine seriei de produse electrocasnice de bucătărie de tip încorporabile, mai exact este o plită modernă din inox, ce se integrează perfect în orice stil şi mobilă de bucătărie.

Este o varianta accesibilă, ce se alimentează cu gaz, aprinderea fiind de tip electrică. Este prevăzută cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum şi mod de siguranţă a flăcării. Butoanele de control al arzătoarelor sunt poziţionat în partea frontală a produsului.

Acest model încorporabil HIMG64223SX este disponibil în magazinul online eMag, la doar 499 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, prezintă finisaje şi elemente moderne, totul fiind realizat din inox. Este de culoare argintie, capacul arzătoarelor este emailat, dimensiunile standard ale plitei măsurând 9.8 x 58 x 51(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită din inox se regăseşte şi în ofertele celor de la Altex, evoMag, ClickShop, Flanco şi CEL.

Imagini cu Beko HIMG64223SX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, acest produs Beko este prevăzut cu 4 arzătoare. Acestea deţin puteri diferite, fiind totodată de dimensiuni diferite. Poziţionarea celor 4 este realizată astfel: arzătorul mare în stânga-spate, arzătorul mic în drapta-faţă, iar cele două arzătoare normale în stânga şi dreapta faţă-spate.

Ca şi putere cel mare dezvoltă până la 2.9kW, cel mic până la 1kW, iar cele două normale până la 1.7kW fiecare.

Alimentearea acestora se face cu gaz, plita fiind prevăzută cu mod de siguranţă flacără. Această funcţie previne accidentele neplăcute, oprind în mod automat alimentarea cu gaz, în cazul unei stingerei accidentale a flăcării. În acest fel, plită de faţă garantează o siguranţă maximă.

Aprinderea arzătoarelor este integrată, astfel permite aprinderea flăcării într-un mod facil, direct de la butoanele de control din panoul frontal.

Este de specificat faptul, că produsul de faţă este prevăzut şi cu duze pentru GPL (Gaz Petrolier Lichefiat), lucru ce asigură adaptarea acesteia şi la buteliile cu gaz.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko HIMG64223SX este o plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, modernă, eficientă şi accesibilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Din inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.