Beko HIC64502T – plită vitroceramică de tip încorporabilă, cu touch control

Beko HIC64502T este o plită vitroceramică de tip încorporabilă, ce se integrează perfect în mobila de bucătărie, conferind astfel un aer modern şi elegant. Reprezintă o soluţie inteligentă, datorită faptului că asigură o eficienţă ridicată, o funcţionalitate rapidă şi comodă, fiind foarte uşor de curăţat.

Se alimentează electric, deţine patru arzătoare de diferite mărimi şi puteri, fiind acţionate de la buton. Panoul de comandă, respectiv touch & slide control, se regăseşte în partea frontală a plitei. Acesta asigură un control rapid şi simplu, atunci când setezi nivelul de încălzire pentru zonele de gătit. Afişajul este de tip electronic, foarte plăcut şi modern. Se laudă cu 19 trepte de temperatură şi cu modul de siguranţă.

Ţinând cont că avem de-a face cu o plită vitroceramică, preţul de achiziţie de 959 de lei (vezi preţ actualizat) este destul de avantajos şi de accesibil.

În ceea ce o priveşte aspectul, nu sunt foarte multe de spus, ci doar că este construită din sticlă vitroceramică de culoare neagră, ce oferă un plus de eleganţă bucătăriei. Dimensiunile plitei măsoară 5.5 x 58 x 51(IxLxA) cm, având o greutate de 11kg.

Aceeaşi plită vitroceramică se regăseşte şi în magazinele online ClickShop, CEL, Flanco, Altex şi evoMag.

Imagini cu Beko HIC64502T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus şi mai sus, cele patru arzătoare au diferite dimensiuni şi puteri. Cel mic poziţionat în stânga-spate dezvoltă o putere de 1.2kW, cel mare poziţionat în stânga-faţă dezvoltă o putere cuprinsă între 0.75-2.2kW, iar cele două normale, poziţionate în faţă şi spate-dreapta dezvoltă o putere de 1.5kW, repectiv 1.8kW.

Booster este o funcţie inteligentă ce permite demararea procesorului de gătit, la o capacitate de încălzire maximă, după care să revină la setarea iniţială.

Datorită suprafeţei foarte netede, care în acelaşi timp este extrem de rezistentă la zgârieturi, oferă un plus de modernitate bucătăriei, totodată fiind pe cât se poate de uşor de curăţat.

Mulţumită opţiunii Child lock, funcţiile plitei vor fi blocate, astfel încât accesul celor mici că nu modifice setările alese.

Un lucru interesant mi s-a părut şi acela că poţi opta la o zona mai mare de gătit, în funcţie de dimensiunile vasului ales. Astfel, odată ce ai ales zona de gătit dublă sau simplă, nu îţi rămâne decât să găteşti în voie preparatul dorit, cu un consum energetic minim.

Concluzie :

Aşadar, Beko HIC64502T este o plită vitrocearamică de tip încorporabilă, modernă şi eficientă, ideală în orice bucătărie, datorită rezultatelor excelente pe care le obţine.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspectuoasă
  • Uşor de curăţat
  • Avantajoasă
  • Consum energetic redus
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.