Beko GNE114612X – produs frigorific side by side, ultra performant şi distins

Beko GNE114612X este un aparat frigorific de tip side by side, cu o capacitate ultra generoasă de încărcare, ce se laudă cu un aspect extrem de distins, perfect în bucătăriile moderne, ale familiilor numeroase.

De această dată, avem de-a face cu un produs ceva mai voluminos cu afişare LCD, ce are un volum brut total de 610l şi un volum net total de 540l.

Desigur, preţul aparatului este pe măsura caracteristicilor şi al calităţii oferite, aşadar la eMag un astfel de model se găseşte la preţul de 3.639 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, vine proiectat din inox antiamprentă, ce denotă modernitate şi eleganţă. Dispune de iluminare interioară pe LED, având mânerele uşilor, poziţionate vertical. Toată construcţia măsoară 92 x 72 x 182 (W x D x H) cm, cântărind în jur de 120Kg.

Acelaşi produs side by side îl întâlnim şi în stocul celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko GNE114612X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vis-a-vis de cosumul energetic, produsul de faţă provine din clasa A+ de eficienţă energetică, ce asigură un consum de curent electric de numai 455kWh/an.

Noul produs electrocasnic beneficiază de frigider şi de congelator, astfel frigiderul are un volum net de 385l, fiind alcătuit din: două compartimente speciale destinate fructelor/legumelor, 6 suporturi pe uşă şi două rafturi mari Safety Glass. Congelatorul are un volum net de 155l, se bucură de 4 compartimente spaţioase şi asigură o capacitate de congelare de până la 13Kg/24h.

Din punct de vedere al funcţiilor şi sistemelor speciale se descurcă excepţional, astfel se laudă cu funcţia de super-răcire, cu funcţia de super-congelare, cu funcţia Holiday, cu filtru împotriva mirosurilor, cu sistem antibacterian, cu sistem de avertizare pentru uşă deschisă, cu sistem de răcire NeoFrost, cu un compartiment 0°C şi cu funcţia de ionizare IonGuard.

În concluzie, aparatul electrocasnic Beko GNE114612X este un model side by side, ce oferă un volum de încărcare generos, o gamă diversificată de funcţii şi sisteme şi un design ultra modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Side by side
  • Volum brut total 610l
  • Volum net total 540l
  • A+
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.