Beko GN163022S – produs frigorific Side by Side, cu sistem de răcire NeoFrost

Beko GN163022S este un produs frigorific de tip Side by Side, respectiv un aparat dotat cu frigider şi congelator, ambele poziţionate pe verticală, separate printr-un singur perete comun. Sunt aparate frigorifice avantajoase familiilor generoase, precum şi bucătăriilor spaţioase.

Este de subliniat faptul că deţine unul dintre cele mai eficiente sisteme de răcire şi de dezgheţare, precum şi cele mai bune sisteme antibacteriene.

Avem de-a face cu un model din clasa A+, ce deţine un volum net total de 558l (640l-volum brut). În partea stângă se află congelatorul de 190l, iar în partea dreaptă frigiderul de 368l.

Acest model GN163022S este disponibil în magazinul eMag, la preţul de achiziţie online de 2.672 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, observăm o construcţie impunătoare de culoare argintie, ce deţine mânerele uşilor poziţionate vertical. Cu siguranţă aduce un plus de eleganţă oricărei bucătării, prin prisma finisajelor şi trăsăturilor sale moderne. Ca şi dimensiuni, măsoară standard 182 x 91 x 72 (IxLxA) cm.

Acelaşi aparat frigorific Side by Side se poate achiziţiona şi din oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Beko GN163022S

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, această variantă Side by Side de la Beko este încadrată în clasa A+ de eficienţă energetică. Astfel, consumul energetic înregistrat anual este de numai 462kWh/an.

După cum spuneam, compartimentarea acestuia este realizată pe verticală. Începând de la stânga la dreapta, o să prezentăm fiecare compartiment în parte.

În partea din stânga, respectiv congelatorul cu un volum net de 190l. Acesta deţine 5 compartimente încăpătoare, separate prin sertare din sticlă securizată, două sertare închise de tip lădiţă şi 3 suporturi pe uşă. Se laudă cu o capacitate de congelare generoasă, de până la 13kg/25h.

În partea din dreapta, respectiv frigiderul cu un volum net total de 368l. Acesta este prevăzut tot cu 5 compartimente separate prin rafturi din sticlă securizată, cu un compartiment pentru legume şi fructe, precum şi cu 4 suporturi pe uşă.

Ca şi funcţii speciale, se laudă cu sistemul de răcire NeoFrost, cu funcţia Active Dual Cooling System, cu sistem antibacterian, precum şi cu sistem de control electronic.

Ar mai fi de specificat că iluminarea interioară este pe LED, că are o autonomie fără curent de până la 9h şi că deţine clasă climatică SN-T.

Concluzie :

Concluzionând, Beko GN163022S reprezintă un aparat frigorific de tip Side by Side din clasa A+, un produs electrocasnic de bucătărie performant, încăpător şi eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A+
  • Side by side
  • Sistem control electronic
  • Sistem de racire NeoFrost
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.