Beko GN162320X – combină frigorifică modernă şi performantă de tip side by side

Beko GN162320X este un produs frigorific de tip side by side, evidenţiat prin performanţă şi modernitate. Este o combină frigorifică generoasă în privinţa volumul de încărcare, lucru ce o faţă ideală bucătăriilor spaţioase şi familiilor numeroase.

Este un model din clasa A+, ce se laudă cu un volum brut total de 616l şi cu unul net total de 529l. Cel net, este împărţit în 176l la congelator şi în 353l la frigider. Beneficiază de dispenser de apă şi de gheaţă, precum şi de un afişaj elegant LED.

Acest model GN162320X se poate achiziţiona şi online de la eMag, cu preţul de 4.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm o construcţie impunătoare şi modernă, integral realizată din inox antiamprentă. Este de culoare argintie, măsoară standard 182 x 91 x 72 (IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 124kg.

Acelaşi produs side by side se poate procura şi din ofertele magazinelor evoMag şi Flanco.

Imagini cu Beko GN162320X

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum spuneam şi ceva mai sus, produsul frigorific de faţă este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 471kWh/an.

După cum bine observăm, ambele compartimente sunt poziţionate vertical, congelatorul fiind în partea stângă, iar frigiderul în cea dreaptă.

Congelatorul de 176l, se laudă cu o capacitate generoasă de congelare de până la 13kg/24h. Beneficiază de sistem de răcire No Frost şi de proces de dezgheţare automat. Include 5 sertare spaţioase separate prin rafturi din sticlă, două compartimente închise şi două suporturi pe uşă. Tot pe uşă, însă pe exteriorul acesteia, sunt poziţionate dozatoarele de apă şi de gheaţă.

Frigiderul de 353l, beneficiază de proces de dezgheţare automat şi de sistem de răcire No Frost. Este compus din 4 sertare generoase separate prin rafturi din sticlă, din 5 rafturi pe uşă, din două compartimente generoase pentru legume şi fructe şi dintr-un compartiment pentru brânzeturi/unt.

Este de specificat că lumina interioară a ambelor compartimente este pe LED, că beneficiază de funcţia de super congelare, de funcţia de super răcire, de sistem antibacterian, de filtru pentru mirosuri, de sistem acustic pentru uşă deschisă şi de touch control.

În timpul utilizării, zgomotul produs este de numai 43dB. Deţine doar un singur compresor, autonomia acesteia fără curent fiind de până la 9h.

Odată cu acest aparat side by side, vin şi următoarele accesorii: un suport metalic pentru sticle, un suport pentru ouă şi o tăviţă pentru gheaţă.

Concluzie:

În concluzie, Beko GN162320X este un aparat frigorific side by side din clasa A+, ce pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare generos şi optim.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Side by side
  • Inox antiamprentă
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.