Beko DU7133GA0 – este un uscător de rufe cu condensare, extrem de eficient şi necesar în orice locuinţă modernă

Uscătorul de rufe Beko DU7133GA0 este un produs electrocasnic extrem de necesar şi eficient în orice locuinţă distinsă, asta datorită faptului că vremea de afară începe să fie capricioasă, astfel rufele nu mai pot fii puse la uscat afară.

Aveam de-a face cu un uscător de rufe cu condensare, cu încărcare frontală, având o capacitate de încărcare de 7Kg. Este un model cu 16 programe de uscare, ce beneficiază de iluminare interioară a cuvei. Aparţine clasei de eficienţă energetică B, având un consum energetic în program standard de 4.17kWh.

Preţul de achiziţionare este destul accesibil, astfel un asemenea produs Beko se comercializează la preţul de doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, este un aparat de culoare albă, ce are un nivel de zgomot la centrifugare de numai 65 de decibeli, construcţia măsurând numai 84.6 x 59.5 x 60.9(IxLxA) cm.

Acelaşi uscător de rufe cu condensare îl întâlnim şi în ofertele celor de la Altex.

Imagini cu Beko DU7133GA0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam, se bucură de 16 programe de uscare, eficiente şi economice. Doar câteva din aceste programe de uscare, sunt: program pentru împrospătare, program pentru cămăşi, program Baby protect, program bumbac, program Jeans, program delicate, program sport şi aşa mai departe.

În privinţa funcţiilor speciale beneficiază de sistemul de siguranţă pentru cei mici, de semnalizare acustică la terminarea programului, de programare întârziată, de uscare prin condensare, de tambur Aquawave, de funcţia de auto anti-şifonare, de indicator pentru curăţare filtru şi de indicator pentru colectare apă.

În concluzie, uscătorul de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 este un aparat electrocasnic extrem de util şi de eficient în locuinţa oricui.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Uscător de rufe cu condensare
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Încărcare frontală
  • 16 programe
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.