Beko DSN26320X – maşină de spălat vase cu ecran LCD, semi-încorporabilă

Beko DSN26320X este o maşină de spălat vase modernă şi performantă, provenită din categoria semi-încorporabilelor de bucătărie. Lucrul acesta înseamnă că pune la dispoziţie panoul de control, reprezentat de către un afişaj modern de tip LCD, ce oferă informaţii despre etapele şi funcţiile programului de spălare în curs.

Avem de-a face cu un produs de generaţie nouă, dotat cu funcţii şi tehnologii inteligente, ce îl fac capabil să asigure cele mai bune rezulte la spălare, cu cele mai bune rezultate în privinţa consumului de resurse.

Pune la dispoziţie o capacitate de încărcare de până la 13 seturi, având 6 programe de spălare, 6 nivele de temperatură, 3 nivele de pulverizare şi control electronic.

Este foarte avantajoasă ca şi preţ, astfel la eMag costă doar 1.379 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un exterior modern din inox, cu detalii şi elemente distinse, ce aduce un plus de eleganţă oricărei bucătării. Tehnic vorbind, măsoară standard 81.8 x 59.8 x 57(IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare ajungând la maxim 46 de decibeli.

Acelaşi model parţial încorporabil se întâlneşte şi în ofertele celor de la CEL, Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko DSN26320X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Maşina de spălat vase de faţă este încadrată de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A++, înregistrând astfel un consum energetic anual de doar 262kWh şi de numai 0.92kWh per ciclu de spălare. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală ajunge undeva la 2800l, iar per program standard la doar 10l.

Aşa cum am spus şi mai sus, vine dotată cu 6 programe de spălare, eficiente şi economice, precum: programul Bio/Eco 50°C, programul Intensiv 70°C, programul Auto, programul Prespălare, programul Mini 30°C şi programul Quick&Clean.

Programul Bio/Eco reprezintă cel mai economic program din cele 6, fiind astfel ideal pentru utilizarea cotidiană. Spală la o temperatură de 50°C, consumând în jur de 10l de apă şi 0.92kWh de energie electrică. Durata de spălare a acestuia este de 202 minute.

Programul Intensiv este recomandat vaselor cu un grad ridicat de murdărie. Spală la o temperatură de 70°C, consumând 16l de apă şi 1.43kWh de energie electrică. Durata acestui program de spălare ajunge undeva la 156 de minute.

Programul Auto detectează în mod automat gradul de murdărie, setând singur timpul, temperatura şi consumul de resurse. Are o durată de spălare de 110-200 de minute, spală la o temperatură de 40-65°C şi consumă în jur de 10.2-14.4l de apă şi între 0.9-1.45kWh de energie electrică.

Programul Prespălare durează în jur de 15 minute şi consumă doar 4 litrii de apă.

Programul Mini 30°C durează în cam 30 de minute, spală la o temperatură de 30°C şi consumă în jur de 10.4l de apă. Este de specificat faptul că acest program nu are etapă de uscare.

Programul Quick&Clean, respectiv Repede şi curat, are o durată de 58 de minute, spălând la o temperatură de 70°C.

Ar mai fi de specificat faptul că deţine sistem AquaStop, indicator de clătire suplimentară, opţiune de încărcare la jumătate, funcţia de programare întârziată şi indicator de sare.

Concluzie :

Concluzionând, Beko DSN26320X este o maşină de spălat vase automată, foarte eficientă şi economică, ideală în bucătăria oricărei familii, datorită rezultatelor excelente pe care este capabilă să le obţină.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate generoasă (13 seturi)
  • 6 programe
  • Performanţe superioare la spălare
  • A++
  • Display LCD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.