Beko DSN15220X – maşină de spălat vase parţial încorporabilă, economică şi accesibilă

În zilele noastre, în care tehnologia avansează cu paşi repezi, majoritatea dintre noi preferăm să apelem la diferite aparate electrocasnice pentru a ne uşura din muncă de zi cu zi, precum spălatul vaselor, al rufelor, al curăţeniei interioare etc., într-un mod rapid, eficient şi economic. De aceea, pentru astăzi am ales să vorbim despre o maşină de spălat vase parţial încorporabilă, performantă şi avantajoasă, potrivită oricărei bucătării.

Beko DSN15220X este o maşină de spălat vase semi-încorporabilă, cu o capacitate de încărcare generoasă, respectiv cu până la 12 seturi. Este vorba despre un model încadrat în clasa A++, cu control electronic, ce deţine o serie 5 programe economice şi eficiente de spălare, etapele cărora pot fi urmărite de pe distinsul afişaj LED.

Este scoasă în evidenţă de către preţul de achiziţionare avantajos, respectiv de numai 1.371 lei (vezi preţ actualizat) de la eMag.

Despre design-ul aparatului, ar fi de spus că măsoară standard 81.8 x 59.8 x 57(IxLxA) cm, este de culoare albă şi este parţial încorporabilă. Deţine un motor extrem de silenţios, astfel încât în modul de utilizare, nivelul zgomotului este de doar 47db.

Acelaşi model semi-încorporabil îl întâlnim şi în magazinele Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko DSN15220X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi ceva mai sus, se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++, înregistrând un consum mediu anual de apă de 3360l şi de 258kW de curent electric. Per program standard, consumul este de 0.9kW şi de 12l pe ciclu de spălare, astfel se deduce că este un model foarte avantajos în privinţa consumului de resurse.

Mulţumită opţiunii de încărcare la jumătate, este capabilă să-şi regleze automat consumul de resurse, în funcţie de cantitatea încărcăturii. Astfel, poţi spală chiar şi o încărcătură mai mică, economisind energie electrică, apă şi cel mai important, timp.

Cele 5 programe de spălare sunt: programul intensiv la 70°C, programul Bio-Eco la 50°C, programul Clean & Shine, programul Quick & Clean şi programul Mini la 30°C.

Programul special Qick & Clean oferă performanţe înalte la spălarea unui volum sporit de vase, într-un timp extrem de scurt. Mai pe scurt, ciclul de spălare ţine doar 58 de minute, posibil să fie mai rapid decât o spălare manuală.

SteamGloss este o tehnologie inteligentă a celor de la Beko, capabilă să garanteze performanţe superioare la uscare, fără ca vasele să îşi piardă din strălucire. În felul acesta, cu ajutorul funcţiei de uscare cu abur, paharele vor fi mai strălucitoare cu până la 23%.

Odată ce acţionezi butonul All In One din panoul de control, produsul de faţă ajustează modul de funcţionare automat, astfel detergentul va fi utilizat sub formă de tabletă, crescând astfel eficienţa de spălare.

Sistemul de control al excesului de apă, respectiv funcţia Watersafe, asigură o siguranţă sporită scurgerilor şi excesului de apă.

O altă funcţie interesantă este şi Child Lock, funcţie ce previne modificarea programelor accidentale, precum de către cei mici jucându-se la panoul de control.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko DSN15220X este o maşină de spălat vase parţial încorporabilă, potrivită cu siguranţă oricărui stil de bucătărie. Este capabilă să asigure rezultate excepţionale, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Semi-Încorporabilă
  • Încăpătoare
  • Eficientă
  • Performanţe superioare la spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.