Beko DPY8506GXB1 – un uscător de rufe cu condensare, din clasa energetică A+++

Beko DPY8506GXB1 este un uscător de rufe cu condensare, un produs electrocasnic extrem de eficient şi de util în orice locuinţă distinsă, ce promite să garanteze rezultate de uscare excepţionale, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de economic.

Este un uscător cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de 8Kg, 16 programe de uscare şi un afişaj de tip LCD. Această tehnologiie revoluţionară a celor de la Beko, aplicată pe aceste uscătoare de rufe, duc la o eficienţă ridicată şi la un timp preţios câştigat.

Preţul acestui produs electrocasnic Beko la eMag, este de 2.787 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ corect, pe măsură performanţelor.

Cât despre detaliile tehnice, pot spune că este un aparat modern, de culoare albă, ce se potriveşte oricărui stil de locuinţă. Are un nivel de zgomot de numai 65 de decibeli la centrifugare şi măsoară doar 84.6 x 59.5 x 60.9(IxLxA) cm.

Acelaşi uscător de rufe cu condensare îl regăsim şi în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Beko DPY8506GXB1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de specificat faptul că discutăm despre un model extrem de economic, asta datorită clasei energetice A+++, ce asigură un consum în program standard de numai 1.42kWh.

Deţine 16 programe de uscare, eficiente şi economice, precum: program împrospătare, program express, program spălare nocturnă, program cămăşi, program bumbac, program lână, program sintetice, program delicate, program mix şi aşa mai departe.

În privinţa funcţii speciale, beneficiază de funcţia de reglare a nivelului de uscare, de sistemul de siguranţă pentru cei mici, de semnalizare acustică la terminarea programului, de programare întârziată, de motor Brushless, de tambur Aquawave, de iluminare cuvă, de auto anti-şifonare, de indicator sertar colector apă, de indicator curăţare filtru, de sistem de uscare cu pompă de căldură şi de indicator de curăţare condensator.

Acestea fiind spuse, aparatul electrocasnic Beko DPY8506GXB1 este un uscător de rufe cu condensare, extrem de necesar şi de eficient, ce garantează rezultate excelente, într-un mod foarte economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Uscător de rufe cu condensare
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • 16 programe
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.