Beko DPY8405GXB2 – uscător de rufe din clasa A++, cu afişaj LED

Beko DPY8405GXB2 reprezintă un aparat electrocasnic foarte interesant, respectiv un uscător de rufe cu condensare şi cu pompă de căldură. Este un produs eficient, capabil să obţină rezultate ireproşabile, într-un timp scurt şi într-un mod pe cât se poate de economic.

Vorbim despre un uscător de rufe cu încărcare frontală, ce are o capacitate de până la 8kg. Are o viteză de 1200rpm, o listă cu 16 programe de uscare şi o serie importantă de funcţii şi specificaţii. Etapele şi setările sunt afişate pe ecrnul modern LED, din partea dreaptă a panoului frontal de control.

Acest model DPY8405GXB2 este comercializat online de către eMag, cu preţul de achiziţie de 2.169 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu impresionează printr-o construcţie aparte, ci doar prin una asemănătoare maşinilor de spălat rufe cu încărcare frontală. Este integral de culoare albă, dimensiunile standard ale acestuia măsurând 84.6 x 59.5 x 60.9 (IxLxA) cm.

Imagini cu Beko DPY8405GXB2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului energetic, acest uscător Beko este încadrat în clasa A++ de eficienţă energetică. Astfel, înregistrează un consum energetic per program standard de numai 1.92kWh.

Aşa cum spuneam şi mai sus, vine echipat cu o serie de 16 programe de uscare, care mai de care mai eficiente şi mai economice. Printre cele de bază, întâlnite la majoritatea uscătoarelor de rufe, se întâlnesc şi câteva mai speciale, precum: programul Express, programul Baby Protect, programul Jeans, programul Sport şamd.

Pe partea de funcţii speciale şi sisteme de siguranţă, vine dotat cu: funcţia de reglare al nivelului de uscare, cu funcţia de antişifonare, cu funcţia de oprire şi adăugare, cu funcţia de programare întârziată, cu sistemul de siguranţă pentru copii, cu sistemul de semnalizare acustică pentru terminarea programului, cu funcţia de iluminare a cuvei, cu indicator de curăţare filtru, cu sistem de uscare cu pompă de căldură, cu indicator sertar al colectorului de apă, precum şi cu motor Brushless.

Eficienţa superioară se datorează implicit şi cuvei din crom, ce asigură o rezistenţă şi o durabilitate ridicată în timp, precum şi tamburului Aqua Wave. Forma specială a acestuia oferă o pătrundere mai bună a curenţilor calzi de aer.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Beko DPY8405GXB2 este un uscător de rufe performant şi economic, ce se evidenţiază prin rezultate ireproşabile, eficiente şi rapide.

Concluzie :

Pro:
  • A++
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • 16 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.