Beko DPY8405GXB – uscător de rufe cu încărcare frontală, din clasa A++

Beko DPY8405GXB reprezintă o alternativă foarte eficientă şi comodă de uscare a rufelor, în cazul în care altă soluţie mai bună nu există. Este vorba despre un uscător de rufe economic şi modern, capabil să asigure rezultate peste limita aşteptărilor, indiferent de situaţie.

Este o variantă cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de până la 8kg. Viteza de centrifugare ajunge până la maxim 1200rpm, afişajul fiind de tip LED, ce oferă informaţii despre setările şi etapele programului de uscare în curs.

Acest model DPY8405GXB se poate procura din stocul de produse electrocansnice al celor de la eMag, cu preţul de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de partea estetică, nu sunt foarte mult de spus, ci doar că construcţia este asemănătoare unei maşini de spălat rufe cu încărcare frontală. În rest, ar fi de spus că este de culoare albă, că măsoară standard 84.6 x 59.5 x 60.9(IxLxA) cm şi că nivelul zgomotului la centrifugare ajunge la maxim 66db.

Acelaşi model de uscător se poate procura şi din magazinele Altex sau evoMag.

Imagini cu Beko DPY8405GXB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Specialiştii au clasat aceast uscător de rufe în clasa de eficienţă energetică A++. Astfel, consumul înregistrat per program standard este de numai 1.92kWh.

În privinţa programelor de uscare, se laudă cu o serie de 16 programe diversificate, economice şi eficiente. Pe lângă cele de bază, întâlnite la majoritatea uscătoarelor de rufe, beneficiază şi de câteva speciale, precum programul Express, programul Baby Protect, programul de Împrospătare, programul Jeans, programul Sport şamd.

La capitolul funcţii şi sisteme speciale, vine prevăzut cu sistem de reglare al nivelului de uscare, cu funcţia de antişifonare, cu funcţia de oprire şi adăugare, cu sistem de siguranţă pentru copii, cu sistem de semnalizare acustică la sfârşirea programului, cu funcţia de programare întârziată, cu sistem de iluminare a cuvei, cu indicator de curăţare filtru, cu sistem de uscare bazat de popă de căldură, precum şi cu motor de tip Brushless.

Dry & Save este o tehnologie inovativă întâlnită la majoritatea uscătoarelor cu popă de căldură de la Beko. Este vorba despre o combinaţie perfectă între sistemul de funcţionare al unui aparat de aer condiţionat şi sistemul de funcţionare al unui uscător în condensaţie. Astfel, condensatorul încălzeşte aerul ce urmează să usuce articolele, iar vaporizatorul acţionează prin condensaţie şi uscare a aerului fierbinte şi umed.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Beko DPY8405GXB este un uscător de rufe avantajos, un aparat electrocasnic necesar celor ce nu au o alternativă bună de a îşi usca rufele după spălare.

Concluzie :

Pro:
  • A++
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • Eficient
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.