Beko DIS5530

Beko DIS5530 este o mașină de spălat vase cu tip de încorporare complet, un produs electrocasnic ce nu ar trebuie să lipsească din locuința nimănui. După achiziționarea acestuit aparat, cu siguranță nu vă veți mai putea debarasa de acesta.

Este un aparat excelent, ce scutește spălatul vaselor manual, o activitate care de multe ori necesită ceva timp, timp pe care l-ați putea petrece într-un mod plăcut împreună cu cei dragi.

Se remarcă printr-o funcționalitate uimitoare și printr-un cosum redus de energie electrică. Așadar, este un aparat al clasei energetice A+, având un consum de doar 0.83kW/ciclu de splare, ce dispune de o capacitate de încărcare de până la 10 seturi de vase. Prezintă un control electronic și un tip de afișaj LCD.

Pe partea de design, se evidențiază prin trăsături moderne, având dimensiuni reduse de 82 x 44.8 x 54.8cm, astfel încă să se potrivească perfect oricărei bucătarii.

Așadar, Beko DIS5530 este o mașină de spălat vase total încorporabilă, ce va oferii calitate și rezulte excelente de spălare, toate acestea la un preț excelent, de doar 1.259lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat vase total încorporabilă Beko DIS5530 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul produs Beko se bucură de 5 programe eficiente de spălare al vaselor, precum Programul Bio/Eco la 50°C, Programul Auto, Programul de prespălare, Programul intensiv 70°C și Programul Quick & Clean.

Alte opțiuni și tehnologii de care se bucură acest produs electrocasnic, ar fi că beneficiază de Opțiunea de încărcare pe jumătate, Sistemul de uscare Hot air drying și Senzorul special pentru detectare automată după gradul de murdărie.

Panoul de control îți pune la dispoziție date despre programarea întârziată și despre indicatorul de sare. Pe afișajul LED, se pot urmării : timpul rămas până la terminarea programului de spălare, informații despre programul actual și timpul rămas până la începerea unui nou program, asta în cazul programării întârziate.

Pe lângă consumul redus de energie electrică, putem remarca și un consum extrem de mic de apă, de doar 9 litrii per ciclu de spălare.

Putem spune că este o mașină de spălat vase extrem de silențioasă, având un nivel redus de zgomot, de doat 47 decibeli.

În concluzie, mașina de spălat vase Beko DIS5530 este aparatul electrocasnic ideal, ce oferă rezultate excelente la spălare, calitate și eficiență maximă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Mașină de spălat vase total încorporabilă
 • Capacitate 10 seturi
 • Clasă de eficiență energetică A+
 • Tip afișaj LCD
 • Control electronic
 • Opțiune încărcare la jumătate
 • Sistem uscare: Hot air drying
 • Senzor detectare automată grad murdărie
 • Programare întârziată
 • Indicator sare
Contra:
 • Nimic momentan

One thought on “Beko DIS5530

 1. Nu prea sunt multumit. Am o masina Beko DIS5530 si dupa un an de zile nu stiu exact ce a facut placa electronica de a ramas cuplata permanent rezistenta de incalzire (si asta peste noapte , cand era oprita) pana mi-a sarit si siguranta de la prize. Cred ca producatorul ar fi putut sa mai cheltuiasca vre-o 5 lei pe o siguranta interna de suprasarcina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.