Beko DIS26020 – maşină de spălat vase performantă şi eficientă, din clasa A++

Beko DIS26020 este probabil una dintre cele mai avantajoase maşini de spălat vase de pe piaţă, atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al performanţelor sale. Construcţia total încorporabilă îi permite să se integreze excelent în orice stil şi circumstanţă, ocupând foarte puţin din spaţiul bucătăriei.

Se face remarcată prin clasa energetică A++, precum şi prin afişajul LCD şi prin controlul electronic al acesteia. Are o capacitate de încărcare pentru 10 seturi, punând la dispoziţie 6 programe de spălare.

Acest model DIS26020 se poate achiziţiona şi online din oferta celor de la eMag, cu doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, aşa cum am spus avem de-a face cu un aparat electrocasnic complet încorporabil. Este de culoare albă şi măsoară standard 81 x 44.8 x 55 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare fiind de 46dB(A).

Acelaşi model este comercializat online şi de către magazinele evoMag şi Flanco.

Imagini cu Beko DIS26020:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam mai sus vorbim despre un aparat electrocasnic de bucătărie, încadrat în clasa energetică A++. Datorită acestui lucru favorabil, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 211kW (cca. 220 cicluri). Ca şi consum de apă, per ciclu de spălare sunt consumaţi în medie 9l.

Cele 6 programe de spălare puse la dispoziţie de către această maşină de spălat vase sunt: programul Intensiv 70°C, programul Quick&Clean, programul Bio/Eco 50°C, programul Auto, programul Mini 30°C şi programul prespălare.

Ca şi funcţii speciale, pune la îndemână opţiunea de programare întârziată (½ – 24:00h), indicator pentru sare, 6 nivele de temperatură (35-40-50-60-65-70°C), senzor de detectare a gradului de murdărie, indicator pentru clătire suplimentară, indicator luminos pentru podea, opţiunea de clătire suplimentară şi sistem de control al excesului de apă (Aquastop).

Cât despre accesorii, vine împreună cu 4 rafturi sertar superior şi cu un coş pentru tacâmuri.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Beko DIS26020 este o maşină de spălat vase accesibilă şi performantă, capabilă să asigure cicluri de spălare eficiente şi economice.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 10 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.