Beko DIS26010 – produs electrocasnic complet încorporabil, eficient şi economic

Beko DIS26010 reprezintă o altă maşină de spălat vase eficientă şi economică, un produs electrocasnic de bucătărie provenit din gama încorporabilelor. Mulţumită sistemelor şi tehnologiilor avansate de care beneficiază, este capabilă să ofere o funcţionalitate ireproşabilă, cu rezultate pe măsură.

Este încadrată în clasa energetică A+, deţine 6 programe de spălare, are o capacitate pentru 10 seturi, afişaj LCD, controlul acesteia fiind de tip electronic.

Acest model DIS26010 poate fi achiziţionat şi din oferta magazinului online eMag, cu numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic şi tehnic, deţine o construcţie clasică de culoare albă, ce măsoară standard 81.8 x 44.8 x 55 (IxLxA) cm. Nivelul zgomotului înregistrat în timpul utilizării ajunge la maxim 49 de decibeli.

Acelaşi produs electrocasnic de bucătărie este disponibil şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu Beko DIS26010:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că se încadrează în clasa energetică A+, consumul energetic înregistrat per program standard este de numai 0.93kW/ciclu, iar cel anual este de 237kW/an. Ca şi medie a consumului de apă, per program sunt consumaţi în jur de 11l/ciclu.

După cum spuneam şi mai sus, acest model Beko este proiectat cu 6 programe de spălare: programul Intensiv (70°C), programul Quick & Clean (70°C), programul Mini 30 (35°C), programul Bio/Eco (50°C), programul Automat (46-65°C) şi programul prespălare.

Ar fi de reţinut faptul că beneficiază de 6 nivele de temperatură, de protecţie inundaţie, de indicator de clătire suplimentară, de senzor de detectare automată a gradului de murdărie, de sistem Aqua Stop, de opţiune de încărcare la jumătate, de funcţia de programare întârziată, precum şi de indicator pentru sare.

Ca şi accesorii, această maşină de spălat vase total încorporabilă de la Beko vine prevăzută cu un coş pentru tacâmuri şi cu un compartiment pentru sare.

Concluzie :

În concluzie, Beko DIS26010 reprezintă o maşină de spălat vase avantajoasă din gama produselor de bucătărie complet încorporabile. Include un set de programe eficiente, precum şi o serie importantă de funcţii şi sisteme, ce o fac capabilă să obţină rezultate peste nivelul aşteptărilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • Control electronic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.