Beko DIN26220 – maşină de spălat vase cu afişaj LED, complet încorporabilă

Beko DIN26220 este o maşină de spălat vase din gama încorporabilelor de bucătărie. Este un produs economic şi eficient, ce obţine rezultate ireproşabile indiferent de nivelul de murdărie al vaselei. Ca şi aspect, este asemănătoare maşinilor de spălat rufe, construcţie ce îi permite să se integreze uşor în orice stil de amenajare.

Se încadrează în clasa A++, deţine o capacitate pentru 12 seturi, 6 programe de spălare, control electronic, precum şi afişaj LED. Acest afişaj oferă informaţii cu privire la etapele programului de spălare selectat.

Acest model DIN26220 este deja comercializat de către eMag, cu preţul de achiziţionare de 1.392 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind estic şi tehnic, observăm o construcţie complet încorporabilă, de culoare albă. Are o greutate de aproximativ 36kg şi măsoară standard 81.8×59.8×55 cm.

În timpul utilizării, se dovedeşte a fi un model destul de silenţios, astfel zgomotul înregistrat este de maxim 47 de decibeli.

Acelaşi model complet încorporabil este disponibil online şi în magazinele evoMag şi Cel.

Imagini cu Beko DIN26220 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cu privire la consumul de resurse, acest model Beko este încadrat în clasa A++. Astfel, înregistrează un consum energetic anual de 258kW şi de 0.9kW/ciclu de spălare. În privinţa consumului de apă, media anuală este de 3360l, iar consumul per ciclu de spălare este de doar 12l.

Aşa cum am spus, este prevăzută cu 6 programe de spălare: Bio/Eco, Auto, Intensiv, Quick & Clean, Mini şi Prespălare.

Programul Eco spală la o temperatură de 50°C şi durează în jur de 185 de minute, resursele consumate fiind de 12l de apă şi de 0.9kWh curent electric.

Programul Auto spală la o temperatură de 40-65°C şi durează în jur de 87-168 de minute, resursele consumate fiind de 13.6l de apă şi de 0.9-1.45kWh curent electric.

Programul Intensiv spală la o temperatură de 70°C şi durează în jur de 148 de minute, resursele consumate fiind de 14.8l de apă şi de 14kWh curent electric.

Programul Quick & Clean (Repede şi Curat) spală la o temperatură de 70°C, consumul de resurse fiind de 10.3l de apă.

Programul Mini spală la o temperatură de la 35°C şi durează în jur de 30 de minute, consumul de resurse fiind de 10.2l de apă şi de 0.8kWh curent electric.

Programul Prespălare durează în jur de 15 minute, consumul de resurse fiind de 4l de apă.

Este de subliniat faptul că deţine inducator pentru clătire suplimentară, indicator luminos podea (funcţionare program), indicator pentru sare, precum şi senzor de detectare automată a gradului de murdărie.

Concluzie :

În concluzie, Beko DIN26220 reprezintă o maşină de spălat vase performantă, un produs accesibil, economic şi eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 12 seturi
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.