Beko DIN15212 – maşină de spălat vase avantajoasă şi modernă din clasa A+

Beko DIN15212 se pare a fi una dintre cele mai convenabile maşini de spălat vase de pe piaţă din punct de vedere al preţului de achiziţie. În ciuda acestui fapt are capacitatea de a obţine rezultate excepţionale indiferent de gradul de murdărie al veselei.

Avem de-a face cu un produs parţial încorporabil din clasa energetică A+. Are o capacitate pentru 12 seturi, 5 programe eficiente, precum şi un elegant afişaj LED cu control electronic.

Acest model DIN15212 este disponibil în magazinul de specialitate eMag la preţul online de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Dat fiind faptul că este un model parţial încorporabil nu sunt foarte multe de spus ca şi aspect. Astfel, ar fi de menţionat că măsoară standard 81.8 x 59.8 x 55 (IxLxA) cm şi că nivelul de zgomot înregistrat la utilizare este de doar 49dB(A).

Acelaşi produs electrocasnic de bucătărie este prezent şi în magazinele evoMag şi Flanco.

Imagini cu Beko DIN15212:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua maşină de spălat vase de la Beko este încadrată de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul energetic înregistrat per program standard este de 1.02kW, iar cel anual de 290kW. În privinţa consumului de apă, media anuală înregistrată este de 3360l, iar consumul per ciclu de spălare de numai 12l.

Aşa cum am spus şi ceva mai sus, modelul de faţă vine prevăzut cu o serie de 5 programe: programul Intensiv la 70°C, programul Bio/Eco la 50°C, programul Quick & Clean la 70°C, programul Clean & Shine (Daily) la 65°C şi programul Mini la 30°C.

La nivel de opţiuni speciale ale programelor de spălat ar fi: funcţia de pornire întârziată (3-6-9h), opţiunea de încărcare la jumătate şi cele 4 nivele de temperatură.

Cât despre funcţiile speciale, ar fi de menţionat sistemul de control al excesului de apă, indicatorul de clătire suplimentară, indicatorul pentru sare şi protecţia pentru inundaţie.

Ca şi accesorii, noua variantă încorporabilă vine împreună cu: două rafturi sertar superior, cu un coş pentru tacâmuri şi cu un compartiment pentru sare.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Beko DIN15212 reprezintă una dintre cele mai avantajoase maşini de spălat vase ale momentului atât din punct de vedere al costului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al performanţelor la spălare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 5 programe
  • A+
  • 12 seturi
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.