Beko DFS05011W – maşină de spălat vase slim, cu performanţe superioare la spălare

Beko DFS05011W este o maşină de spălat vase accesibilă, provenită din categoria slim, capabilă să asigure cele mai bune rezultate la spălare, indiferent de cât de murdare sunt vasele. Are o lăţime de doar 45cm, astfel se integrează perfect în orice bucătărie modernă, ocupând foarte puţin spaţiu.

Este un model cu afişaj LED, cu control mecanic, ce deţine o capacitate de încărcare de până la 10 seturi. Beneficiază de 5 programe de spălare, un număr difersificat ce acoperă toate tipurile de veselă.

Se laudă cu opţiunea de încărcare la jumătate, cu 5 trepte de temperatură, cu 3 nivele de pulverizare şi cu funcţia de spălare întârziată cu 3 intervale predefinite de timp.

Preţul acestui produs electrocasnic de bucătărie în oferta celor de la eMag este de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine o construcţie clasică, de culoare albă, foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Ar fi de spus că măsoară standard 85 x 44.8 x 60(IxLxA) cm şi că nivelul zgomotului la utilizare ajunge până la 49 de decibeli.

Aceeaşi maşină de spălat vase accesibilă se poate achiziţiona şi din magazinul online Altex.

Imagini cu Beko DFS05011W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul consum, ar fi de spus că se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, capabilă să înregistreze un consum energetic per program standard de doar 0.83kWh şi de 237kWh/an. La fel de bine se prezintă şi în privinţa consumului de apă, astfel consumul în program standard ajunge la 13l, iar media anuală undeva la 3640l.

După cum spuneam mai sus, are la bază 5 programe de spălare. O să încep cu programul ECO, cel mai eficient în privinţa consumului de resurse, ce se desfăşoară la o temperatură de 50°C, durata programului fiind de 200 de minute. În acest program, se consumă doar 13l de apă şi numai 0.83kWh de energie electrică.

Programul Intensiv, recomandat în special pentru vasele mari şi murdare, precum cratiţe, tigăi, oale şamd, se desfăşoară la o temperatura de 70°C, durata de spălare fiind de 115 minute. În acest program se vor consuma în jur de 14l de apă şi 1.32kWh de energie electrică.

Programul Zilnic, ideal pentru vasele de zi cu zi. Durează doar 96 de minute, iar temperatura de spălare este de 65°C. Vine cu un consum favorabil de resurse, astfel se vor consuma în jur de 10l de apă şi aproximativ 1kWh de energie electrică.

Programul Qick&Shine durează doar 1h, temperatura de spălare fiind de 60°C. Consumă aproximativ 12l de apă şi undeva la 1.1kWh de energie electrică.

Şi cel din urmă, programul 30 minute, asigură o spălare scurtă, de doar 30 de minute, de unde şi numele acestuia. Se desfăşoară la o temperatură de 35°C, având un consum de 10l de apă şi de 0.77kWh de energie electrică.

Deţine şi câteva sisteme interesante, precum sistemul de uscare, respectiv Hot air drying, sistemul de control al excesului de apă, senzorul ce detectează automat nivelul de murdărie şi indicatorul de clătire suplimentară.

Concluzie :

Aşadar, Beko DFS05011W este o maşină de spălat vase economică, cu performanţe înalte la spălare, capabilă să obţine cele mai bune rezultate, cu cel mai bun consum de resurse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate generoasă (10 seturi)
  • Eficientă (A+)
  • Performanţe superioare la spălare
  • LED
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.