Beko DFN28321X – maşină de spălat vase standard din inox, din clasa energetică A++

Beko DFN28321X este o nouă maşină de spălat vase standard, foarte uşor de integrat în stiul oricărei bucătării. Integrează funcţii şi programe inteligente ce o fac capabilă să asigure un mod de spălat eficient, rapid, dar şi economic.

Discutăm despre un aparat electrocasnic de bucătărie din clasa A++, ce are o capacitate pentru 13 seturi. Se laudă cu afişaj LCD cu control electronic, precum şi cu 8 programe de spălare.

Acest model DFN28321X poate fi procurat din magazinul online eMag, cu preţul avantajos de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, deţine o construcţie modernă din inox de culoare argintie, extrem de uşor de asortat oricărui tip de bucătărie. Cântăreşte aproximativ 44kg şi măsoară standard 85 x 59.8 x 60 (IxLxA) cm. Cât despre zgomotul produs în timpul funcţionarii, sunt înregistraţi în jur de 43dB(A).

Aceeaşi maşină de spălat vase din inox este disponibil şi în ofertele celor de la Flanco şi evoMag.

Imagini cu Beko DFN28321X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Graţie clasei energetice A++, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 262kW. În privinţa consumului de apă, media anuală este de 2800l, iar consumul per ciclu de spălare de numai 10l.

Aşa cum am spus, beneficiază de 8 programe de spălare: programul Intensiv (70°C), programul Bio/Eco (50°C), programul Prespălare, programul Auto, programul AquaFlex, programul Mini 30 minute, programul Glass Care (40°C) şi programul Quick&Clean.

În privinţa opţiunilor extra ale acestor programe, deţine următoarele: opţiunea de încărcare la jumătate, opţiunea de amânare pornire (0.5-24h), opţiunea de clătire suplimentară, 6 nivele de temperatură, AquaIntense, SteamGloss şi All în one.

Ar mai fi de menţionat că deţine 4 rafturi sertar superior, coş pentru tacâmuri, garnitură antibacteriană, indicator sare, indicator clătire extra, senzor de detectare auto a gradului de murdărie, Motor Brushless şi sistem de control al excesului de apă.

Concluzie:

În concluzie, Beko DFN28321X este o maşină de spălat vase standard din inox, prevăzută cu numeroase tehnologii şi funcţii avansate ce o fac capabil să asigure rezultate excepţionale.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 8 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.