Beko DFN28321W – maşină de spălat vase modernă, accesibilă şi ultra performantă

Beko DFN28321W este un aparat electrocasnic performant, cu o capacitate de încărcare destul de generoasă şi cu o serie diversificată de funcţii şi tehnologii, ce asigură întotdeauna rezultate impecabile.

Discutăm despre o maşină de spălat vase din clasa de eficienţă energetică A++, ce vine dotată cu afişaj LCD, cu o capacitate de încărcare de până la 13 seturi, având 8 programe de spălare şi control electronic.

Costul de achiziţie este neaşteptat de accesibil în raport cu specificaţiile aparatului, astfel produsul de faţă este comercializat de către magazinul online eMag la preţul avantajos de doar 1.274 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa datelor tehnice, avem de-a face cu un model de culoare albă, ce are un nivel de zgomot de numai 43db. Ca şi dimensiuni, măsoară 85 x 59 x 60(IxLxA) cm, aşadar este un produs compact, potrivit oricărei bucătării.

Acelaşi aparat electrocasnic Beko îl regăsim şi în oferta magazinului online Altex.

Imagini cu Beko DFN28321W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vis-a-vis de consum, mulţumită clasei energetice A++, avem un consum de energie electrică de numai 0.92kW/ciclu de spălare şi de 262kW/an. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel consumul anual este de doar 2800l, iar cel pe ciclu de spălare de numai 10l.

În privinţa programelor şi opţiunilor, dispune de opţiune de încărcare la jumătate, de program intensiv 70°C, de program auto, de program Bio/Eco 50°C, de program prespălare, de funcţia Fast+, de sistemul SteamGloss, de funcţia Quick & Clean, de program pentru pahare 40°C şi program Mini 30°C.

Iar ca şi senzori şi sisteme, avem indicatorul pentru clătire suplimentară, senzorul de detectare automată a gradului de murdărie, senzorul de control exces apă, funcţia de programare întârziată, indicator sare şi cele 6 nivele de temperatură.

Acestea fiind spuse, Beko DFN28321W este o maşină de spălat vase inteligentă, extrem de accesibilă şi modernă, capabil să ofere rezultate excepţionale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Control electronic
  • LCD
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasa A++
  • 8 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.