Beko DFN28321S – este o maşină de spălat vase economică şi eficientă, ideală în bucătăria oricărei gospodine

Beko DFN28321S este o maşină de spălat vase super economică şi eficientă, ideală în orice bucătărie, indiferent dacă familia este numeroasă sau mai puţin numeroasă.

Aveam de-a face cu un aparat electrocasnic inteligent, ce beneficiază de o capacitate de până la 13 seturi de veselă, având 8 programe de spălare, control electronic şi afişaj LCD.

Ca şi preţ, este destul de avantajoasă, şi când spun asta mă refer la caracteristicile maşinii raportate la preţul de achiziţie. Ei bine, o puteţi găsi în oferta celor de la eMag, la preţul excelent de 1.459 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre datele tehnice şi estetice, ar fii de spus că prezintă un exterior modern, de culoare argintie, măsurând numai 85 x 59 x 60((IxLxA) cm. Zgomotul produs de aparatul de faţă este de numai 43 de decibeli.

Aceeaşi maşină de spălat vase Beko o regăsiţi şi în stocurile magazinelor Altex şi Flanco.

Imagini cu Beko DFN28321S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul consum de resurse, se laudă cu un consum de apă excelent, astfel per ciclu de spalare este de doar 10l, iar anual este de numai 2800l. La fel de bine stă şi din punct de vedere al consumului de energie electrică, astfel anual consumă numai 262kWh, asta datorită clasei de eficienţă energetică A++.

În privinţa opţiunilor şi al programelor de spălare, dispune de opţiune de încărcare pe jumătate, de program intensiv (70°C), de program auto, de program Bio/Eco (50°C), program prespălare, program mini (30°C) şi aşa mai departe.

La nivel de senzori prezintă 6 nivele de temperatură, indicator de clătire suplimentară, senzor de detectare automată a gradului de murdărie şi sistem de control exces apă. Din punct de vedere al accesoriilor, pe lângă aparat va veni şi un coş pentru tacâmuri şi un compartiment pentru sare.

Acestea fiind spuse, Beko DFN28321S este o maşină de spălat vase extrem de utilă în orice bucătărie, fiind modernă, eficientă şi economică.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat vase
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasă de eficienţă energetică A++
  • Afişaj LCD
  • Control electronic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.