Beko DFN28320W – maşină de spălat vase performantă şi modernă, din clasa A++

Beko DFN28320W este o nouă maşină de spălat vase modernă, accesibilă, dar şi eficientă. Construcţia clasică îi permite să se integreze foarte uşor în orice stil de bucătărie, ocupând tot atât spaţiu precum şi o maşină de spălat rufe.

Discutăm despre un model eficient din clasa energetică A++, ce are o capacitate de încărcare pentru 13 seturi. Deţine o serie de 8 programe de spălare, etapele şi opţiunile acestora fiind afişate pe modernul display LCD.

Acest model DFN28320W este deja disponibil şi în magazinul online eMag, la preţul de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic se aseamănă destul de mult cu maşinile de spălat rufe, exteriorul acesteia fiind integral de culoare albă. Tehnic vorbind, măsoară standard 85 x 59.8 x 60 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare înregistrând maxim 43dB(A).

Acelaşi model poate fi achizitioant şi din ofertele celor de la Cel, Flanco sau evoMag.

Imagini cu Beko DFN28320W:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul eficienţă energetică, aşa cum am spus, acest model Beko aparţine clasei A++. Astfel, consumul de curent electric înregistrat este de numai 0.92kWh/ciclu şi de 262kW/an. Cât despre consumul de apă, per ciclu de spălare sunt înregistraţi în jur de 10l, iar pe an aproximativ 2800l.

Din punct de vedere al programelor de spălare, este prevăzut acu 8 programe economice şi eficiente, precum: programul Auto, programul Mini 30, programul Intensiv 70°C, programul Prespălare, programul Eco 50°C, programul AquaFlex, programul Glass Care 40°C şi programul Quick & Clean.

Ca şi opţiuni extra ale acestor programe, ar fi de menţionat opţiune de încărcare la jumătate şi funcţia de programare întârziată (1-24h).

În privinţa funcţiilor speciale, sunt de remarcat indicatoarele pentru sare şi cel pentru clătire suplimentară. Ar mai fi de de spus că deţine lumină interioară, control electronic, motor ProSmart, precum şi 6 nivele de temperatură.

Odată cu această maşină de spălat vase, vine şi următoarele accesorii: un coş pentru tacâmuri şi două rafturi sertare superior.

Concluzie :

Concluzionând, Beko DFN28320W este o maşină de spălat vase avantajoasă, atât privind performanţele eficiente la spălare, cât şi raportul apreciabil dintre calitate şi preţ.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • LCD
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 8 programe
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.