Beko DFN16210W – este o maşină de spălat vase generoasă, ultra performantă şi modernă

Beko DFN16210W este o maşină de spălat vase eficientă, cu o capacitate de încărcare generoasă, ideală în orice bucătărie, datorită faptului că asigură rezultate excelente, într-un mod economic şi într-un timp foarte scurt.

Avem de-a face de acestă dată cu un model performant cu afişaj LED, ce are o capacitate de încărcare de până la 12 seturi, control electronic şi 6 programe de spălare.

Preţul este unul corect, punând în balanţă calitatea şi performanţa, astfel eMag comercializează acest produs electrocasnic cu preţul de 1.539 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, discutăm despre un aparat clasic şi modern, de culoare albă, potrivit oricărui stil de bucătărie. Măsoară numai 85 x 59.8 x 60(IxLxA) cm şi are un nivel de zgomot de doar 47db, astfel vei putea folosi aparatul de faţă în orice circumstanţă.

Aceeaşi maşină de spălat vase de generaţie nouă, o întâlnim şi în ofertele magazinelor Altex şi Flanco.

Imagini cu Beko DFN16210W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului energetic, consumul anual de energie electrică este de doar 290kW, asta datorită clasei A+ de eficienţă energetică.

Aşa cum am spus şi mai sus, produsul electrocasnic de faţă beneficiază de 6 programe de spălare, extrem de eficiente şi de economice. Acestea sunt: program auto, program prespălare, program Bio/Eco 50°C, program intensiv 70°C, program cu opţiune de încărcare la jumătate şi program Mini 30°C.

În privinţa senzorilor şi sistemelor din dotare, beneficiază de senzor de detectare automată a gradului de murdărie, sistemul de control al excesului de apă, indicatorul de clătire suplimentară şi cele 6 nivele de temperatură.

Ar fii de specificat faptul că odată ce achiziţionaţi un astfel de model, veţi primi suplimentar şi o serie de accesorii, precum: 4 sertare superioare, un compartiment pentru sare şi un coş pentru tacâmuri.

Acestea fiind spuse, Arctic DFN16210W este o maşină de spălat vase inteligentă şi generoasă din punct de vedere al capacităţii de încărcare, capabilă să garanteze cele mai bune rezultate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Control electronic
  • LED
  • Capacitate 12 seturi
  • Clasa A+
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.