Beko DFN1536

Fie că o folosești în scop comercial fie că o folosești la tine acasă, o mașină de spălat vase este extrem de utilă în ambele situații.

Noul model de mașină de spălat vase Beko DFN1536 vine pregătit să curețe vasele murdare rapid și eficient în totdeauna. Totodată, procesul de curățare se va executa într-un mod eficient, grație clasei energetice A+, din care face parte.

Ca și aspect, este destul de ok, cu dimensiuni deloc mari, de doar 85 x 60 x 57 (IxLxA) cm, astfel încât să o poți monta oriunde dorești, fără a te incomoda vreo clipă.

Prețul acestei mașini de spălat vase de la Beko este de aproximativ 1.300lei (vezi preț actualizat), un preț corect pot spune luând în considerare caracteristicile acesteia.

IMAGINI CU Masina de spalat vase Beko DFN1536 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Printre cele 5 programe și opțiuni (Protecție inundație, Opțiune încărcare la jumătate, Program intensive, Program Bio/Eco, Program prespălare)  utile pentru spălare, vei găsii și noua tehnologie Quick & Clean. Mulțumită acestor programe inteligente, consumul de energie electrică va fi redus, grație clasei energetice A+, din care face parte. Prin urmare, vei beneficia de o clasă de eficiență de spălare A+ și o clasă de eficiență de uscare A.

Tot la capitolul consum, putem spune că este un model de mașină de spălat destul de economic, utilizând aproximativ 1.02kW/ciclu de curățare de și 14l/ciclu de spălare.

Desigur, nu întotdeauna vei încărca mașină cu vase până la refuz. Astfel, atunci când încărcarea este pe jumătate sau mai puțin de jumătate, mașina va utiliza o cantitate de apă necesară spălării vaselor respective, așadar se va economisii energie electrică, cât și apă.

Cu un nivel de zgomot foarte redus, de doar 49 decibeli, nu îți vei da seama atunci când mașina de spălat vase funcționează sau este oprită.

În concluzie pot spune că un astfel de produs electrocasnic este foarte util oriunde. Din momentul achiziționării, vei economisii în primul rând tip, care este cel mai important dar și apă.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Masina de spalat vase
  • Numar de programe: 5
  • Clasa de eficienta la uscare: A
  • Clasa de eficienta la spalare: A+
  • Control mecanic
  • Clasa de eficienta energetica: A+

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.