Beko DFN1535

Beko DFN1535 este o mașină de spălat vase ideală în orice tip de bucătărie modernă. Este un produs electrocasnic extrem de util, pentru familiile numeroase, dar și pentru cele mai puțin numeroase. Se bucură de o funcționalitate excepțională, asta mulțumită funcțiilor și opțiunilor din dotare.

Un astfel de aparat ușurează spălatul vaselor manual, așadar ca timpul economisit să îl poți petrece într-un mod plăcut cu familia. Odată ce vei utiliza un asemenea produs electrocasnic, cu siguranță nu vei mai dorii să te despărți de acesta.

Se remarcă printr-un design modern, pe un exterior alb, oferind oricărei bucătarii o pată de eleganță excepțională. Prezintă dimensiuni reduse, de doar 85 x 59.8 x 57cm, astfel se va încadra perfect în orice tip de mobilier.

Pentru cei ce își doresc o mașină de spălat vase, performantă și eficientă, noul produs Beko este aparatul electrocasnic ideal, ce se regăsește la un preț uimitor de mic, de doar 1.099lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat vase Beko DFN1535 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Această mașină de spălat vase dispune de o capacitate de încărcare destul de generoasă, undeva la 12 seturi de veselă, având 5 programe de spălare eficiente și un tip de afișaj LED, pe care poți urmări programele și etapele spălării.

Este un aparat extrem de economic, grație clasei A+ de eficiență energetică, având un consum de apă și de energie extrem de mic. Așadar, prezintă un consum de energie electrică de doar 1.03kW/ciclu de spălare și de 291kW/an, iar cel de apă este de doar 15l/ciclu și de 4200l/an.

Noul produs îți pune la dispoziție o serie de 5 programe de spălare, extrem de inteligente, precum: programul intensiv, programul economic, programul cu prespălare, programul mini și programul special Quick & Clean. Așadar, vei avea ocazia de a îți alege programul dorit, în funcție de capacitatea de încărcare și de nivelul de murdărie, ca în final să ai rezultate excepționale și un consum redus de resurse.

Modelul Beko de față este unul foarte silențios, având un nivel redus de zgomot, undeva la 49 decibeli.

În concluzie, Beko DFN1535 este mașină de spălat vase ideală, ce oferă un nivel de performanță și eficiență superior.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat vase
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Afișaj LED
  • Quick & Clean
  • Capacitate de 12 seturi
  • Consum anual de energie 291 kw
  • Număr de programe: 5
  • Program prespălare
  • Program intensiv
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.