Beko DFN05211W – maşină de spălat vase ieftină, modernă şi eficace

Beko DFN05211W reprezintă o maşină de spălat vase foarte avantajosă din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi al performanţelor superioare la spălare, un model potrivit perfect cu siguranţă oricărei bucătării, datorită design-ului modern şi trăsăturilor compacte pe care le deţine.

Este destul de generoasă aş spune eu în privinţa capacităţii de încărcare, respectiv de 12 seturi. Controlul acesteia este de tip mecanic, având în dotare 5 programe de spălare economice, rapide şi eficiente. Este pe cât se poate de silenţioasă în timpul folosirii, astfel nivelul zgomotului înregistrează doar 49 de decibeli.

Aşa cum spus şi mai sus, este un produs electrocasnic de bucătărie accesibil ca şi cost, ce se poate achiziţiona de la eMag cu preţul de doar 1.147 de lei (vezi preţ actualizat).

Remarcăm o construcţie cu forme fluide şi cu linii suple, ce conferă o eleganţă desăvârşită. Este pe un fond de culoare albă, dimensiunile acesteia măsurând standard 85 x 59.8 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi model de maşină de spălat vase accesibil îl întâlnim şi în stocul celor de la CEL şi Altex.

Imagini cu Beko DFN05211W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, după cum spuneam beneficiază de o serie de 5 programe de spălare, capabile să acopere mai toate tipurile de veselă. Acestea sunt: programul Eco la o temperatură de 50°C, programul intensiv la o temperatură de 70°C, programul Clean&Shine (Daily) la o temperatură de  65°C, programul Mini de 30 de minute la o temperatură de 30°C şi programul Qick&Clean.

Programul de spălat Qick&Clean este unul special ce garantează performanţe superioare la spălare unui volum generos de vase, într-un timp extrem de scurt. Durata acestui program este de numai 58 de minute, timp poate mai scurt decât al unei spălări de mână.

Mini 30’ este un alt program special, ce a fost creat în mod special pentru paharele şi vesel mai puţin murdară. Astfel, spălarea durează doar 30 de minute, la o temperatură de optimă de 30°C.

Este un produs electrocasnic performant, ce deţine opţiunea de încărcare la jumătate, 5 nivele de temperatură, sistem de control al excesului de apă, pentru o eficienţă ridicată şi senzor de detectare al gradului de murdărie.

Vine la pachet însoţită de un coş pentru tacâmuri, cât şi cu un compartiment pentru sare.

Se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, funcţionând la standarde superioare, cu un consum mediu anual de doar 290kW.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko DFN05211W este o maşină de spălat vase economică, cu performanţe înalte la spălare, capabilă să se adapteze rapid şi uşor oricărui stil de viaţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate generoasă (12 seturi)
  • Eficientă (A+)
  • Performanţe ridicate la spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.