Beko DDEN517WD+

Beko DDEN517WD+ este un model de frigider apărut recent pe piața electrocasnicelor, ce reprezintă alegerea ideală în orice bucătărie, oferind eficiență și calitate ireproșabilă.

Dacă ești în căutarea unui aparat frigorific, care să ofere performanță, o capacitate de depozitare generoasă și un consum redus de energie electrică, noul produs Beko este modelul ce îndeplinește toate aceste capricii cu brio.

Este evidențiat printr-un aspect elegant, cu finisaje și detalii moderne. Se prezintă pe un exterior alb, mânerele ușilor fiind orizontale, iar deschiderea acestora este standard pe partea dreaptă. Se remarcă prin trăsături slim, de 191.5 x 70 x 68cm, astfel se va potrivi perfect oricărui stil de bucătărie, fără a ocupa foarte mult spațiu.

Ei bine, pentru cei ce își doresc calitate, eficiență și performanță, acest aparat frigorific Beko este ideal, achiziționându-se la un preț extrem de accesibil, undeva la 2.399lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Frigider Beko DDEN517WD+ :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Așadar, discutăm despre un tip de frigider cu două uși, ce dispune de un afișaj LCD și de un super sistem de răcire, No Frost. Se evidențiază printr-o capacitate totală de 500l și una netă de 440l. Este un produs din clasa A+ de eficiență energetică, astfel consumul de curent electric va fi unul extrem de scăzut.

Prezintă o compartimentare excepțională, așadar în partea de sus a aparatului este proiectat congelatorul, iar în partea de jos frigiderul. De început, o să discutăm despre concelator, ce dispune de un volum net de 90l și de o capacitate de congelare de 6Kg/24h. La exterior, pe ușa acestuia, întâlnim panoul de control, de pe care se poate urmării temperaturile din interior.

Frigiderul, dispune de un volum net de 350l și de o compartimentare excelentă, precum: trei rafturi extrem de încăpătoare din sticlă și un compartiment ideal pentru fructe și legume. Și pe ușa frigiderului regăsim un dozator de apă, foarte util și eficient în verile toride.

Acest produs Beko are la bază tehnologia No Frost, un sistem extrem de inteligent de răcire. Acesta realizează răcirea pe baza unor curenți de aer, evitând depunearea gheții din interior și totodată temperatura se va menține constantă în permanență.

Alte funcții de care dispune acest apărat frigorific, ar fi sistemul antibacterian, ventilatorul încorporat, funcția de ionizare, reglarea temperaturii în mod electronic, Active Dual Cooling System, MultiFlow, termostat reglabil și iluminare interioară.

În final, Beko DDEN517WD+ este frgiderul ideal în orice bucătărie, foarte calitativ și extrem de performant, ce asigură păstrarea alimentelor în condiții foarte bune.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Frigider cu 2 uși
 • Afișaj LCD
 • Clasă de eficiență energetică A+
 • Dispenser de apa
 • Sistem de răcire congelator și frigider NO FROST
 • Funcție ionizare
 • Ventilator încorporat
 • Active Dual Cooling System
 • Multiflow
 • Reglare electronică a temperaturii
 • Sistem antibacterian
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.