Beko DDEN517MWD+ – un aparat frigorific calitativ, spațios și economic

Beko DDEN517MWD+ este un frigider spațios cu două uși, ce beneficiază de sistemul de răcire No Frost. Se remarcă prin afișajul LCD, prin dispenserul de apă modern și prin capacitățile generoase de încărcare, la frigider cât și la congelator.

Așadar, avem deaface cu un aparat frigorific ce are un volum net de 440 de litrii și unul brut de 500 de litrii. Spațiul din interior este împărțit astfel, 350 de litrii la frigider și 90 de litrii la congelator.

În gama de produse a celor de la eMag un astfel de figider se comercializează la prețul de doar 2.199 de lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos și accesibil pot spus, în raport cu specificațiile aparatului.

Prezintă un exterior pe un fond gri, o culoare modernă, potrivită oricărei bucătarii. Ușile aparatului au deschidere pe partea dreaptă, prezentând mânere orizontale integrate. Construcția pe deplin măsoară numai 193 x 70 x 68.5(IxLxA)cm.

Același aparat frigorific Beko îl regăsim și în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Beko DDEN517MWD+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al consumului, se laudă cu clasa A+ de eficiență energetică, astfel consumul anual de curent este de numai 350kWh.

După cum am spus ceva mai sus, este un model alcătuit din frigider și congelator, amândouă fiind destul de spațioase. În partea de sus, vine proiectat frigiderul, având o capacitate de încărcare de 350l. Vine alcătuit din: 3 rafturi pe ușă, un sertar pentru fructe și legume, plus 3 rafturi spațioase din sticlă. Congelatorul, proiectat în partea inferioară a produsului, prezintă un volum de 90l și are o capacitate de congelare de 6Kg la 24 de ore.

Funcțiile acestui frigider sunt: funcția Eco, funcția de super-congelare, funcția de super-răcire, funcția de ionizare, funcția Eco Fuzzy, funcția Active Dual Cooling System, sistemul antibacterian și reglarea electronic a temperaturii.

Asigură un grad ridicat de prospețime achiziționând un absorbant de mirosuri Wpro pentru aparate frigorifice, Blue Lemon.

În concluzie, dacă vrei un frigider de calitate, economic și spațios, modelul Beko DDEN517MWD+ reprezintă cea mai bună variantă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum net total 440l
  • Sistem de răcire frigider NO FROST
  • Afișaj LCD
  • Clasa A+
  • Dispenser apă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.